A havi charton,mondjuk azt hozza kell tenni az igen hosszú időtáv,nincs ellenallás az 1321 es törtenelmi csúcspontjáig. Dehangsúlyozom azok évek amire azt elérheti.
Én biztos hogy 1200 alatt nem szálok ki,menni akarok KBR bulijába:)))))))) Persze azt nem mondom hogy max30K pakkokkal ki -be belenyúlok de a nagy csomóhoz nem nyúlok !!!! A tegnap esti hír megerősítés volt !!!!!! Ja és 3-5év távlatában szerintem a 1200 legalja
Nezzetek rá a havi chartra,csak azért ,mert ott latható meg a papír a hybridbox idejéből. Mekkora fülescsésze aktivalódhat a 325 ft esetleges áttörésével. És szamötasaim szerint ha limitre húzzák hetfőn,pont 326 ft on zárhat :) milyen érdekes :) ebből adódó celárakat nem szeretnék irni,mert majd mindenki maga eldönti ,hogy kinek mi és mennyi elég.
Adj még vagy max 2 hetet a set-nek ,és akkor maj beszélünk .Ne add el!!!!!!!!!!! Még egyszer NE ADD ELL !! Remélem tudsz a sorok között olvasni !:)))))
Köszi a választ én is így gondolkodom.A választást én is megvárom de nekem is pár napig volt ML papírjaim.Arra is gondoltam,hogy kis bukóval eladnám a set-et és bővitem az ott-ot de érzem,hogy a set sem itt fog hónapokig állni.
Igen meg van (nem kevés) !! Abba is érdemes most még beugrani szerintem ,dettó mint az OTT1 (kereskedés szempont)nem engedték 200 alá és ott is egy kitörést várok !! Most bérelnek egy egész szintet,tőkeemelés hamarosan (ha minden igaz) Meglátjuk mi sül ki belőle !! Viszont ML papírjaim nincsennek,megvárom a választást ! Nem is voltak amúgy csak olyan beugrálások max 1 -5 napig .
Bizony am!! Ha mar tobb eve vagyok ebben a papperban tudok meg varni, akar nem keveset is :). Mas, ugye emlekszunk meg, hogy kerult a mostani managementhez a fuso? Valamint mekkora erteket jelentett az akkori ceg? Ergo nem ML csapata talalta fel a melegvizet. Ott dontottem el, ha ilyen tokos banda jon, megerdemlik a bizalmat! Respect!!!
OTTone