Látom megy a lebeszélés. Csak hajrá! Lehet próbálkozni. Tiszta Est feeling. De szerintem aki idáig tartotta annak most már felesleges eladnia. Hamarosan jöhetnek a bejelentések és akkor irány vissza 300 fölé. ;)
Két betöltetlen rés van fibo 23-nál 120 és fibo 50-nél 180. Lehet lezavarják120-ig, ami srv-hez a nagytulajok érdekével egybevág. De a 180 -as rést biztos megcsinálják és az még nekünk is elviselhető lenne. Egy 150 - 160 -as leszúrást követően pedig óvatosan elkezdhetne emelkedni. Kgy után már többet tudva a lehetőségekhez képest FFFEEL!
Az 50-320-as rally minden alapot nélkülözött, csak az akkori spekaőrületek, rallyk és 1-2 nagy játékának volt köszönhető. Persze ők 300 körül ki is táraztak a kicsikre, a kicsik egy része pedig azóta próbál szabadulni tőle. Sajnos ez fundásan jelenleg se ér 50-nél többet, (inkább 30-40-et) de ha egy nagyon fényes jövőt árazunk akkor se 100-nál többet.
Mivel a nyilvános tőkeemelés valószínű jóval alacsonyabban lesz, mint a jelenlegi ár és talán már ezért is hetek óta adják masszívan a "nagyok", így szerintem a 200-as szint egy időre elesik. 31 Ft után nem lesz 200 körüli tőkeemelés, főleg nem nyitott és főleg, hogy az előző óta semmi sem változott a cégnél fundamentálisan.
Szerintem kb sehogy. Vagy kb ugy,ahogy sokan attol estek extazisba,h a honlapra kikerult a spanyol nyelvu forditas. Aztan meg le. Meg fel. Az arfolyam meg esett azota 30%-ot.
Ha jol tudom a T kategoria megszunteteserol most folynak a targyalasok. De szerintem ami itt volt tavaly, biztosan a Premiumba is belefernenk. Ha jol emlekszem kapitalizacio is 5 milliard a minimum...
Akkor lehet, hogy én nem tudok valami infót jól. Az isrv miért kapcsolódik a vezetőséghez? Van átfedés benne? Én úgy tudom, hogy közösen fejlesztenek, legalábbis ez jött le a közzétett anyagokból, de közös vezetést nem láttam eddig. Bár lehet, hogy nem figyeltem.
Akkor most az az egyik fő kérdés, hogy hogyan alakul az árfolyam addig (a következő hetekben), amikor is meghúzzák a vonalat, és ezt bejelentik a kgy-en.
OTTone