Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Én 4200körül vettem 11000től le először 2008ban, jött rá 3Soros nap -30% 24óra alatt. Aztán két hèten belúl nullában dobtam, de elèg is volt az a stressz akkor, ès mèg utána 1235ig esett. Jó idődzak volt, sokat tanított Itt nincs semmiféle félelem ès alázat, csak kapzsiság most
2009 márciusában egy vidéki OTP-s fiókigazgató szólt a vállalkozó ismerősömnek hogy vegye ki azonnal az összes pénzét (több száz millió) Ezek szerint még az OTP-s vezetők sem voltak biztosak benne, hogy az OTP túléli. 600 Ft -os OTP-ről is beszéltek. úgy emlékszem 1500-1600-ig ment le.
Tavaly ilyenkor 9-10k volt. Azóta részvényenként 3k-val! többet ér az OTP. Szinte ugyanott vagyunk, mint egy éve bármily hihetetlen is, azaz kicsivel feljebb, mint a 8k-s félelemnél.
Ebben van igazság, azt hiszem Warren Buffet is mondott ilyet. Csak van az a pánik, ahol még lejjebb megy. Lásd OTP 2009 február-március. Barátom megvette amikor 11 ezerről leért 3000 ezerig. Épp eladott egy lakást és építkezés előtt állt egy üres telekkel, pár hónapig szabad volt a pénz. Jó vételnek tűnt, de utána lement 1500-ig akkor már komolyan megijedt és eladta. Honnan tudod hogy hol fordul? Persze a 3000 is olcsó volt, UTÓLAG tudjuk. mert első körben 7500-ig ment tehát minimum négyszeresét lehetett realizálni, még a 3000-ről is kétszeres realizálás.
Ebben van igazság, azt hiszem Warren Buffet is mondott ilyet. Csak van az a pánik, ahol még lejjebb megy. Lásd OTP 2009 február-március. Barátom megvette amikor 11 ezerről leért 3000 ezerig. Épp eladott egy lakást és építkezés előtt állt egy üres telekkel, pár hónapig szabad volt a pénz. Jó vételnek tűnt, de utána lement 1500-ig akkor már komolyan megijedt és eladta. Honnan tudod hogy hol fordul? Persze a 3000 is olcsó volt, UTÓLAG tudjuk. mert első körben 7500-ig ment tehát minimum négyszeresét lehetett realizálni, még a 3000-ről is kétszeres realizálás.
Te látod itt a link hegyeket, hogy már megy a riogatás ezerrel! Amikor a szomszédban tankokkal mentek olyan országokban, ahol leányok voltak, akkor is csak 8k volt. Ahhoz képest most csak épp karcolások vannak, ahol serken a vér és mégis sokan pánikolnak. Ki tudja elfertőződik-e a seb!
2009marciudban, amikor 11.000rol 2000ala esve szamolgattuk kinek eri el a szuletesi evet, meg II. Vilaghaborus evszamig is eljutottunk, na azok voltak izgalmas idok.
Erről beszéltem, mindenki a homokba dugja a fejét, a problémákat bagatellizálják, a pozitív dolgokat pedig túlreagálják, túltolják. FED "befogja nyújtani a számlát"
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!