Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
És amikor betesz valaki egy grafikont, ami szembemegy az elgondolásaival, akkor nem reagál. Ha valaki megerősíti, akkor meg helyesel ezerrel, ez a fura vagy inkább egyoldalú. Kár érte, mert ott voltam a fórum születésénél és ha így megy a halálánál is ott leszek.
Nagyon okos gyerekek ezek a portfóliós fiúk vagy ku..a jó kapcsolataik lehetnek. Korrekció lesz,mert tudták hogy Varga mit fog belógatni a bankadóval kapcsolatban. Ha Varga nem böffenti el magát most jóval feljebb lenne az árfolyam.
Én kíváncsi vagyok rá, mert minél több információt kapok, annál jobban tudok dönteni! Még akkor is, ha az információ egyoldalú. Te mikor készítettél utoljára chartot?
Ő csak leírja vèlemènyèt az árfolyam alakulásáról Fórum szabályt nem vèt. Van 4 mozgalmas OTP topik, lehet válogatni, vagy átugrani a hozzászólásait. Semmi sem kötelező
Indulatos vagy,szerintem felesleges húzni magad.Én ts61 et tartok és nem idegeskedek egy csöppnyit sem.USA 10 éves elkerülte az 5% ot.Esik Kína és a kelet,esik Dax,rv. piacokat jelenleg semmi nem támogatja.Recesszió van.Fogyasztás csökken,kamatok magasak….Ennyi….
És a forint mozgását is nézd meg. Ilyen zuttynál már 400 körül kellene tartania az EUR-nak, ezzel szemben 382, ez milyen információval bír? Netán pozitív fordulatot sejtet?
Én azért belelát ok egy duplaaljat. Magas kamatok meg bizonyítottan nem fájnak az OTP-nek, nem értem miért nem a MOL-nál elemzel miért csak itt és mindig negatívat.
DAX Oldalazo topping volt szeptemberig, volt 3-4 kiserlet meg egyszer kitorni, es ezzel tovabb eletben tartotta a bullos varakozasokat, nemcsak a DAX-ban, de mas europai indexekben is. De nem ment. Most mar gyorsulo az eses, nagyon trukkosnek kell annak lenni, aki ezt megprobalja meglovagolni. http://keptarhely.eu/view.php?file=20231023v01xz2o35.jpeg
Mit nem értesz? Nézd vissza ezt az évet! Pomperj bármikor lefelé várta, csak longba kellett ülni és ez volt a pozitív hozamú verzió ebben az évben. Milyen chart kell ehhez? Chart nélkül nem lehet részvényt venni és nyerőben eladni? Azért a tőzsde nem atomfizika!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!