Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
"Elmondta, hogy fel kell készülni rá, hogy akár 100 bázisponttal is emelkedhet a kamat. Elmondása szerint a jelenlegi helyzet nagyon hasonlít a ’70-es évekre, amikor az infláció kezdeti csökkenés után ismét emelkedni kezdett."
Én nem hiszem, hogy baj lesz a PMÁPal! Na bumm, lesz egy olyan év, amikor reálhozama van, de általában az állam jár jól vele, ezt az egy évet lenyelik, szerintem nem kell túlgondolni. Ennél nagyobb kockázata van most a tőzsdének a világban kialakult helyzet miatt...
Hathor jól írta, túl sok 4igem van, kell a szabad pénz! Decis álláspontjával is egyetértek a jelentés kapcsán. Balentum: a férjem mindig tökös volt a tőzsdén, de ennek köszönhetően 10milliós mínuszt is megéltünk! Idén nagyon szépen kerestem otpvel, opussal, 4iggel, igyekszem nem elherdálni, szóval az év hátralevő részében óvatosabb leszek már, ezért is csoportosítottam át a tőzsdei pénz felét fokozatosan PMÁPba! Nekem így megnyugtató.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!