Topiknyitó: Hathor 2022. 09. 18. 22:33

OTP Trollmentes topik  

Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rratfai 2023. 10. 21. 21:10
Előzmény: #9879  daniel2121
Abszurd nem értelek!Dolgozik,hogy tegyen be scenariot.Sok zsenivel egyetértésben támadjátok,anélkül,hogy ti is tennétek  be elképzeléseket.Én szívesen vennèm.Az én meglátásom short kis pénzzel,derivatívák kereskedése.Nem csak OTP van a világon ha pénzt akarsz keresni.Normál módon is lehet vélemény különbség.
daniel2121 2023. 10. 21. 20:35
Előzmény: #9851  pomperj
Egyszerű ne légy Otp részvényes és megszűnik egy csapásra ez a fusztrácíód nem mellesleg néhányunknak is jobb lenne.
balentum
balentum 2023. 10. 21. 17:28
Előzmény: #9877  Missiopossible
Rendben, megfontolom amit irtal. Ha regota olvasod, akkor lathatod, hogy a forumra mindenki azt ir amit akar mindenfele kontroll nelkul. Mindenki maga dont mit fogad el belole ettol szep a dolog. En csak "hatso szandeku" egyiranyba tereles ellen probalom felvenni a "harcot". Mert az eremnek mindig ket oldala van es semmi sem fekete vagy feher.
Missiopossible 2023. 10. 21. 17:16
Előzmény: #9848  balentum
 aki esznel van jobb ha mindent elad, mert eses lesz a reszveny piacn. - nem mondtam hogy add el, lehet olcsón is vásárolni akár még
egy 2 eve regisztralo, de eddig hallgato nick- tol, aki hirtelen ejjel megvilagosodot - amit leírtam nem megvilágosodás, hanem több éves olvasás és gondolkodás eredménye, nem volt időm irogatni és vitatkozni az elmúlt időben mert dolgoztam és utaztam. Nem hiszem hogy hasznos órákat irogatni naponta, képzeld el hogy ezt mennyi hasznos dologra fordíthattad volna. De az utóbbi időben annyi ekézés és személyeskedés volt - indokolatlanul - hogy már nem bírtam szó nélkül hagyni. És nem 2 éve hanem sokkal régebben követem a fórumot, 2004 óta kereskedek. nem most kezdtem. Voltam a KBC-nél, Budapech-nél :D, Ersténél. Mindegyiket ismerem. Nem vagyok megvilágosodott csak a véleményemet közlöm.
Missiopossible 2023. 10. 21. 17:03
Előzmény: #9874  Macus
Szerinted ha Irán lezárja a Hormuzi szorost - volt már rá példa - mennyi olaj fog kiesni a világkereskedelemből? Mi van ha 73 után az arabok újra az olajfegyverhez nyúlnak? Akkor négyszeresére ment fel az olajár!!!! Ez az inflációt úgy megdobná hogy a FED "összecsinálná" magát! És ez egy reális lehetőség.
Missiopossible 2023. 10. 21. 16:59
Előzmény: #9874  Macus
"Azért egy terrorszervezet vs izrael nem olyan nagy falat mint ukrajna es oroszo!"
Nagy tévedés! Itt nemcsak egy terrorszervezetről van szó, hanem az Irán proxi szervezeteiről: Hezbollah-Libanon, Szíria, Irak - Al- Kaida és Isis utódjai, stb Jemen és maga Irán. És ha Oroszország is benne volt esetleg a terrortámadásban közvetetten, az még nagyobb baj. Összességében egy esetleges Közel-keleti háború nagyobb baj lehet mint egy orosz-ukrán háború, feltéve hogy a NATO nem avatkozik be Ukrajnába. 
Macus
Macus 2023. 10. 21. 16:39
Előzmény: #9857  Stayerke
En ugy vagyok vele hogy ertem mit mond pomperj es miert mondja , de nem lesz megint egy varga beszed amit cafoltak rogton. Ergo nem fogunk impulziven esni , tehat nincs isten hogy 11600 ra menjunk. 12500 elkepzelhetonek tartom de nem tobbet. Megjegyeznem tl87 kiutes is ott van , ergo nem hagyjak ott , de utana vege. Izraeli haboru a kuszobon van , es? Amikor ukran haboru elkezdodott rogton estunk. Azert egy terrorszervezet vs izrael nem olyan nagy falat mint ukrajna es oroszo. Nem mellekesen , meg most megy a kardcsortetes, de 2024-2025 amugy is vegefele vagyunk. Szimplan elobb utobb valaki elfarad. Ha a frontvonalak nem mozdulnak akkor oroszok nyernek , mert szimplan tobben vannak. Illetve tozsde… ahhoz hogy beessunk valami nagy dolog kene , lehmann brothers , covid, ukran haboru , na ehhez hasonlot nem latok bele a dolgokba pesszimistan se. Mindezt ugy mondom hogy rovidtavon esni fogunk, de nem akarmeddig azert. 
rratfai 2023. 10. 21. 14:53
Előzmény: #9872  rratfai
Beszélgessünk a Wabiba,nagy Mayer vagy ,ott kezd el az oktatást.Nem tudok empatikus lenni veled,így nem rombolom tovább a szabadidőmet.Semmi rosszat,csak pluszt neked!Üdv!
rratfai 2023. 10. 21. 14:37
Előzmény: #9871  Bpali
Hálás vagyok a belátóképessegedért.Köszönöm!Elegáns vagy!Arra nagyon vigyáztál,hogy a való igazra ne reagálj,hanem paralellllll  utcát,beleegyező szimpátiát generálj.Ha bonyesz,keress bizalommal.UGYANITT marhák eladók !
Bpali 2023. 10. 21. 14:21
Előzmény: #9870  Bpali
jó ígérem nem fogok itt zavarni..
Bpali 2023. 10. 21. 14:19
Előzmény: #9869  rratfai
Köszönöm véleményed..
rratfai 2023. 10. 21. 14:18
Előzmény: #9866  Bpali
Bpali !!!Mióta ereszkedsz le ebbe a topicba??Másutt,pl. OTP rv. Ide.Szétekezéd ezt a topikot.hogy olvashatatlan,hozza nem értők gyülekezete.Aki ilyen hozzászólásoka5 m3geng3d magának,az egy vesztes.Nem értem,hogy mersz megfogalmazni a te tudásoddal bárkiről is véleményt.Mindenhol ott vagy,engem nagyon zavar a jelenlétet.A csiga hozzád képest egy gerincoszlop.Olvasd vissza magad,ostábla vagy.
Bpali 2023. 10. 21. 13:55
hathor papa kidobhatod a pmpodat is ha borula  pénzügyi rendszer avgy az UNIO...
Stayerke
Stayerke 2023. 10. 21. 13:55
Előzmény: #9866  Bpali
6k otpnél mindenem is beletenném, de nem vagyok telhetetlen, már 10 alatt is gőzerővel venném! Na de vissza a valóságba! 
Bpali 2023. 10. 21. 13:52
hathor is egy érdekes figura jajong hogy llyen a világ olyan a világ- s azzal változik hogy jajong?....A muszlim többségű Európa megvalósulása nem is kérdés..tény..Izrael meddig lesz meg 5-10-30 év...nem véletlen vagyunk szerződésbe hogy 1 millió embert átveszünk...Épülnek Pesten a lakóparkok vajon kiknek?:_)) De Hathort az nem zavarja hogy per pillanat konkretan Frankfurtban tombolnak a migránsok, Berlinben stb..Nemes egyszerűséggel egyik napcsak felgyujtjka  tőzsdeépületét oszt jó napot..megesik...Tudja mindneki mégsem jajongunk ész nélkül...de csak az otp esik tudom a MOL akkor nem fog....tudjuk csak az otp és az is csak 6 k ra pont...fej vll..
Bpali 2023. 10. 21. 13:39
Előzmény: #9855  Stayerke
Én erre fogadtam Jaow-val...Én voltam a 15K Ő a 11500 as :_))
Stayerke
Stayerke 2023. 10. 21. 13:38
Előzmény: #9859  balentum
Rendben. 
Missiopossible 2023. 10. 21. 13:26
Előzmény: #9845  Hathor
Teljesen egyetértek! Forr a levegő, a világ, lázad mindenki - beletrafáltál a lényegbe! A hurráoptimizmus általában a katasztrófák és összeomlások előtt terjed el, a kisember a legvégén tudja meg hogy baj van!
Missiopossible 2023. 10. 21. 13:19
Ha a Közel-keleti helyzet eszkalálódik - és ezt tanulmányozom 30 éve - akkor nem kérdés hogy melyik lesz meg hamarabb. Az biztos hogy ilyen helyzet, ami most állt elő Izraelben, 50-70 éve nem volt, jelenleg keményvonalas jobboldali kormányzata van Izraelnek, mindenki elvárja a kormánytól hogy tegyen igazságot, jól ismerem Robert C. Castelt is, jelenleg ő is harcol, az ő véleménye szerint be fognak vonulni Gázába.Az a helyzet hogy lejárt egy viszonylag békés 70 éves időszak Európában, KORSZAKVÁLTÁSBAN élünk, ezt kell megérteni. A világ alapjaiban fog megváltozni, amely változásban a klímaváltozás még csak a kezdet. Ajánlott szerző pl. Samuel P. Huntington  Francis Fukuyama-val szemben! A muzulmán világ forrong, nem kizárható a jövőben egy London ostroma című film beteljesedése, aki ezt a filmet nem érti, az nem érti az iszlámot sem. 30 éve tanulmányozom. nagy baj van.
Missiopossible 2023. 10. 21. 13:11
Az OTP rendkívül gyors mozgásokra képes, ez látszik a papír kb. 15 éves történetéből, ezért amikor igazán elindul egy irányba, MINDIG TOVÁBB MEGY MINT A LEGTÖBBEN VÁRJÁK, akár lefele akár felfele. Amikor Hathor eltalálta a 7800-8000 ezres aljat, akkor nem gondoltam volna hogy 14700-ig elmegy, sajnos el is adtam a papírjaimat jóval lejjebb. De! Ha egyszer megindul igazán lefele, akkor is tovább mehet mint sokan gondolják, hogy is fogalmazzak? NAGY A KILENGÉSE a papírnak, sokkal nagyobb mint például a MOL-nak. Persze a kis papíroknak még nagyobb kilengésük lehet, de azokkal nem akarok foglalkozni.

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek