Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ne értetlenkedj màr te is. Nem làtod .de valószinű nem is akarod làtni,hogy kedves haverod csak lefelé vàrja az otp- molt meg fel. Akkor most ki a hülye? Màr bocsànat,
Azt be kell latni, nem Balin iranyitja az OTP arfolyamat, kar idegeskedni. Most eppen arra megy az arfolyam, maris szemelyeskedes, hulye gyerek. Azert ezeket csak be kene latnotok. En nem mondom csak lefele mehet. Nyitott vagyok ra, hogy en lefele varom, de ettol soman mehet fel a papir, es tevedhetek. Kar ezert szemelyeskedni.
Inkább keress egy számológépet, nem szégyen! Napi min.: 13380, napi max. 13660, és akkor is kb. ezek voltak az értékek, mikor beírtad a 100 pont esést, no meg a profán kiegészítést. Mégsem törölte Hathor. Szerintem nagyon elnéző a topicgazda!
Sziasztok, további jó "szakmai" elemezgetést! Húzgáljátok csak szorgalmasan a vonalakat, fél év múlva úgy is min 15k lesz, a többit szakértsétek meg nyugodtan.
Elmondtuk. Nyugodtan lehet long chartot felrakni. Egyikunk sem tiltja. A fel, gyi paci, celar 25.000, ugy is felfele megy hozzaszolas nem sokra ertekelheto
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!