Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ne haragudj, de mi olvassuk allandoan a cseszegetest. Pedig allampapirtopikban az allampapir hozamrol irunk, itt pedig OTProl, mindenki mas rolunk. Ez mire jo? Balin is vegig OTProl ir, nem masokrol
Az alábbi link, a korábbiakhoz hasonló tartalmat rejt. Kérem, akit nem érdekel, mert zagyvaságnak tartja az írásaimat, vagy zavarkeltésnek vagy egyszerűen csak zavarja a tartalom a korábbiakból kiindulva, az ne nyissa meg! https://invst.ly/11t42j
Hát tessék: bankok ellen ne fogadj. Nem sok de ez is valami :) Nem kötekedek. Told el a bringát a molyodba, ne itt oszd a nagy tudásodat.A többség szerintem ezt szeretné,bár sokan mulatnak rajtad.
Én viszont kifogásolom, hogy OTP vélemény nélkül kötekedsz. Oszt meg, mi a véleményed a mai 3 Mrd feletti forgalmú eséséről, és akkor kötekedj nyugodtan!
Nyilatkozott Navracsics? Vagy mi ? Ezzel a beeséssel megint nem lehet mit kezdeni. Arra egyelőre kevés hogy bármit is jelentsen, ugyanott vagyunk mint eddig mehet bármerre. Nincs forgalom az a baj, bár kicsit magasabb mint eddig. De még ott tartunk hogy jön usa aztán majd eldönti az irányt, addig meg hegyezzük a cerkát napközben. Bár usa ugye esett tegnap szóval bármi lehet. De a héten kb ez időtájt pattantunk vissza.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!