Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Lehet normálisan is elemezni. Nem pedig agresszív módon. Mint azt János oly sokszor megteszi és meg is tette (lásd mennyit ér az OTP?). Én kettes alának osztályzom azokat. És ez nem az OTP épp aktuális árától függ. Stílus! Te pedig a "semmi se számít csak emelkedjen" szöveget január óta mondod . Trollkodsz csak
Ifju legényeknek mindeig ez lesz a hozzállásuk. Bizonyítani akarnak valkinek, de ők sem tudják, kinek vagy minek. Lépj túl rajtuk, az ifjú titánoknak meg kívánj sok síkert! ( Egyébként meg más szakmában én megéltem, de ezzel úgy vagyok, hogy igazuk van, csak az a kérdésem, hogy mikor mennyiről tudom kiállítani a számlát. Nem kell velük foglakozni, mivel minden áron bizonyítani akarnak, nem foglakoznék velük, IGAZUK VAN, és most mi lesz??? ) Békesség!
Ki a vesztes az kérdés. János annyiban tisztelendő, hogy a lexiális tudása nagy, mindent elolvas ami kint történik. Ennyi nem több és nem is kevesebb. Ez elég? Nem gondolnám. hogy az. Mert téved ő is, nem kicsit! Nagyot is! Marha nagyokat! Nem sorolnám mert nem ez a téma. Az is tény, hogy sokszor szályosan pánikol. Igen! És marhaságokkal rémíti az embereket a forumokban. Nem méltó se a korához, se a tudásához képest.
Engedd el kérlek az ostoba provokációkat.Én rendszeresen olvasom az FF topicot is.Sokan nem irkálunk,hanem leginkább csak olvasunk.Az pedig végtelenül buta ember aki stílus,tudás,elképzelés hiányában minősít rendszeresen másokat,ellenben az ő munkájukat még soha nem láttuk.Messzebb megyek ők az igazi vesztesek.
Pedig most nem láttam kirívó szekálást. Te biztattál ne foglalkozzak velük. Most èn nem foglalkozom, most Te adod fel. Köszönjük a chartjaid. Azt látom itt kèrdezgetnek tèged mit gondolsz OTPről, kspod a pluszokat. Èn csak mínuszt kapok, de itt vagyok. Mondtam szólj melyik írás trollkod be
Ez lesz az utolso daytrade chart. A tegnapi kommentben a "meg egy kis felszurassal szebb lenne" volt a lenyeg, mostanra meg is valosult. Ma mar a wave(c) keszen is lehet, mert kisse feljebb tudott szurni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230927v01xvtdf4.jpeg . Eleg volt ebbol a topikbol. Meghagyom a helyet az ifju legenyek kivalo, tartalmas hozzaszolasainak.
A tőzsde már csak ilyen ... ha egyedi részvényezel. Ha esik venni bátran ... majd vissza megy. És ne egy céggel hanem 4-5. Felre játszani egy részvénnyel hát az elég lassú , ellenben biztos. Szóval játék mint a lottó 1 - 43.000.000-hoz a főnyeremény a többi a veszteséges :-)
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!