Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Mindezek ellenére, én remélem hogy nem minősítenek le minket még most. Utolsó szalmaszál, de hátha megelégszenek a negatív kilátás fenntartásával, és leírják az elmarasztaló véleményüket.
Agusztus óta azért romlott néhány dolog, nőt az infla nem kicsit, nőtt az államháztartás hiánya, nem állapodott meg a kormány az EU-val. Jelenleg sem látszik biztosan, lesz-e végül megállapodás, vagy mikor. Megerősödtek a vélemények, hogy hazánk gazdasága idén recesszióba fordul.
Az SP már augusztusban negatív kilátásra tett bennünket! Az akkor közölt infók szerint a stabil kilátás visszaállítása szinte esélytelen: A cég ugyanakkor közölte: stabilra javíthatja vissza a magyar adósbesorolás kilátását, ha a külső nyomások kezelhetők maradnak, lehetővé téve a gazdasági növekedés helyreállását és a költségvetési eredmények javulását az S&P 2025-ig terjedő előrejelzési időszakában.A hitelminősítő kiemelte: jelenlegi alapeseti előrejelzése az, hogy Magyarország és az EU megállapodásra jut, és így lehetővé válik a folyósítások nagy részének átutalása a helyreállításra és az ellenállóképesség javítására szolgáló európai uniós pénzügyi eszközből (RRF), miután a kormány engedményeket ajánlott közbeszerzési eljárások, a bírósági reformok és az energiapolitika terén. (24.hu cikkből)
Ebből azért túl sok mindent nem tudunk maradéktalanul kipipálni.
sok a mínusz. sokan lemaradtak lentebbi szinteken úgy látszik, vagy a shortot idő előtt zárni kellett, mert fordult gyorsan és a rajzolt lenti szintek elmaradtak.. Ez Q2-ben már 13-et bízzunk benne, hogy el is hagyja szépen:)
Avétos vagy nem. Lényegen keveset változtat: veszik, a pár száz forintos korrekció (300 Ft kb.) is megvolt. Amcsi GDP átlag felett, szóval lassan nem rohanva mehetünk előre, fel a csati tetőre:) ott pihi aztán talán addig kínai leánycégről és szlovén vétel jóváhagyásáról is kap a piac infót. tudom még 1.5 hónap de egy 2022-es szép eredmény (Q4-re Bencsiknek kicsit alulvárakozós hangulata volt) jó turbó lehet a márc. 31-es EU-s csörte magyar oldalról történő "megnyeréséhez" (annyira szereti a kormány h.ők csak nyernek :) :) azaz addig lenyomja EU a torkukon amit akarnak. Tegnap Navracsics is mondta h.kitakarodik a kormány és a haverok az Egyetemi alapítványokból. szóval ez is jó lehet nagyon OTP-nek és országnak is. Szóval kb. ez volt várható, hogy a kis köpcös okoskodik, az OTP pedig termel, az EU pedig sarokba állítja a forrásokkal a törpét és sleppjét. További jó irányt annak aki kereskedik:)
MOL-ban nagyobb a forgalom, mint itt úgy zsákolják, Ricsiben meg közel nulla. Ez is vaj simán le kellett volna forduljon, erre visszamegy, most nagyon nem vagyok képben Lölö alapja veszeget vagy mi itt a történés, csak pillázom, hogy Oti zöldben van
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!