Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
10 dislike-ot kaptam, a tények felsorolására. :) Érdekes dolog a tudat, különböző alternatívákat tud teremteni, amit képesek emberek elhinni és valóságnak tartani.
1)Ez OTP-rol szolo szakmai, es nem "long lekesito" es nem "erzelmi tamogatast nyujto" topik, hanem szakmai. . 2)Nem a velemyemtol esik a reszveny. Akkor esik, ha tobb az elado mint a vevo. Naponta 1-2 alkalommal nezem, es tulmyomoan daytrade idotavon kommentalom amit latok, mert kozeptavon nagyon bizonytalannak gondolom. Probalom tulnyomoan TA szakmai alapon, ritkabban a fundas elemzes szabalyaival, realisan kovetni. , Nincsnek szereto erzelmeim, nem vagyok osszehazasodva egyik tozsdei poziciommal sem. Viszont nagyon vedem a penzemet, es csak a legjobb R/R, 3/1 sikeraranyoknal vagyok long orientalt. Igy valoban ritkan, nagyjabol 1/3 idoaranyban vagyok long velemenyen: amikor a legjobbnak latom az eselyeket. Nagy kKockazatokat kerulom es megertem, hogy ez sokaknak nem tetszik. Talan mert tudatosan nagyobb a riziko-turese, talan mert beragadt, talan mert szerencsjatekos hajlam Ovatos befekteto/traderkent majd 40 eve sokakat lattam elbukni a mufajban. En a tulelo vagyok.
En is ezt mondom. En sem latom okat Pomperj csesztetesnek, szemelyeskedesnek. Ezaltal itt jo helyen van. Neha hagyok egy egy koppintast a fejere, mert masnak is lehet normalis velemenye, de ami atmegy csesztetesbe nem maradhat. Koszi a megertest
Nem azért a húsz fillérért, de (lehet tévedek) "Pompi", ha negatív is, sosem mocskosozott le senkit a csoportból. Azokkal foglalkozz inkább és szórd ki őket, akik durvák, sértőek, hisztisek, sértenek, de ha őket sértik megsértődnek, mert miattuk rossz minden. Vannak negatív és pozitív emberek, ez így rendben is van, de a személyeskedő agresszív elemek egyik kategóriába sem illenek. És nem is kellenek.
Zoltan is hiaba huhog. 8000tol Pomperj ellen mentem a felfele varassal. Mondtam negyed eves chartot nezzen. Longereknel most is van azon a charton alakzat, de mint mondtam en most 11000es esest, diagonalt figyelem. Ha tul megy fel, nezem negyedeves chartom. Addig emelkedo ek, es abbol dupla top van soron. Es semmi beirasomat nem banok, es vallalom tovabb a moderaciot nonprofitban. Nyilvan nem mindenki fogja igaszsagosnak talalni. Ezt maga portfolio forum szabalyzat is irja, ne akard felul irni a moderator donteset. Nekem a lenyeg, ne legyen egymas b@szogatasa, trollsag, nyihaha
Ne izgulj, figyelem Ot! Minden elemzo forog a piac utan. O is ezt teszi. En nem forgok. Ugyanazt mondom minden nap. 8000tol fel, 11000tol le. Chart alapon. 11000vegig fogott, meg 10K ala is benezett multkor. Most ez a 11000-11600volt varatlan nekem, mert mast lattam, de vannak nekem is chart lehetosegeim, akar fel is, de nalam most eses volt soron. Persze tevedhetek. Lenyeg fuggetlen vagyok, es ingyen, mindenfele szandek nelkul irok. En is tanulasi fazisban
Elhiszed, hogy miota nyitottam a topikot 8000es srfolyamon, azota egy darab otp longom es shortom sem vol?! NonProfit csinalom es nyelem a b@szogatast. Mondjuk tudom mit gy is hihetetlen. Non stop figyelem a forumot, ne trollkodjanak. Egy ruppom nincs belole. Minden tozsdei penzem ki van talicskazva allampapirba amig 16%ot kapok. Ezt sem fogja senki megerteni miert. Nem is erdekes
Azért mert egy mocs...k ember,amikor esés van megjelenik és teli fo..a a topicokat,hogy világvége van. Pŕóbálja befolyásolni a remegőket megjegyzem meg is érdemli akit lehet. Ha van egy kis esés ő rágyógyul és szórja a fa.. negatív chartjait. Vegyétek màr észre végre valahára.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!