Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Szépen belevettek délelőtt mi tagadás. Úgy érzed, hogy délután ma már csak a csorgás lesz? Remélem nincs igazad és egy átlagon felüli forgalom azért meglesz.
Szerintem a hangvételtől függ. Úgyis kommunikálhatod, hogy: Látjuk a magyar kormány elkötelezettségét és a pozitív fejleményeket, ezért megnyitjuk a forrásokat. Visszatartunk valamennyi pénzt, hogy majd márciusban visszatérjünk rá, ha nem lesz probléma , azt is odaadjuk. De lehet így is: hiába a sok vállalás, nem látjuk bizonyítottnak , ezért zaroljuk az X milliárdot, később esetleg odaadjuk, ha Magyarország teljesíti még ezt meg ezt...
Jó lesz az. Én elcsesztem, mikor a sok piros gyertya után nyomtam egy eladást, mert elegem lett... De már aznap bántam. Ott benyeltem egy nagy bukót. :(
Én még tartom a TL22-t, de nálam jóval kevesebb a nyerō rajta, mert 12000-rōl is van vételem, de lefelé fokozatosan higítottam. A mára tervezett EP szavazásnak lehet jelentősége, vagy a kb. egy hete megjelent javaslatban már úgyis beárazódott az EU pénzek lehetséges visszatartása?
Gyerekek bevallom most elgyengultem és 11 fölött dobtam a TL-t. 66% plusz. De sajna nem kompenzálja a korábbi bukott pénzt. Részvények persze megvannak, azzal megy tovább az utazás. :) Mindenkinek sok nyerőt.
OTP-re mennyire veszélyes a Credit Suisse helyzete (csődje?). Elindíthat bedőlési hullámot? Elég rosszakat írnak róla: a tőkebevonás dacára esik az árfolyam.
Teljesen egyetértek veled! A tudás hatalom, "a statisztika nem cél, hanem egy eszköz", ha érted manapság egyre igazabbá váló mondás mögötti tartalmat (A t-próba miatt gondolom hogy nagyon is érted). A tőzsdei kereskedés, befektetés is egy szakma, attól függetlenül, hogy valaki TA vagy Funda alapon csinálja. Mindenki meg tudja nyomni a sell/buy gombot, de tudás nélkül valószínűleg inkább csak szerencsejátékot űz.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!