Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ezt már máskor is meg akartam kérdezni. A mostanihoz hasonló hírre történő leszúrás vagy kiugrást, ha rövid időn belül visszatér az árfolyam a hír előtti szintre akkor a technikai elemzésben benne marad vagy figyelmen kívül lehet/kell hagyni?
Ha így is lesz, szerintem nem fogunk a kardunkba dőlni. Nem véletlenül mondta Orbán, hogy ha teljesítik a 17 kérést, utána jön a 18-19-20. Gondolom van a kormánynak B terve, én remélem, hogy nem hagyjuk magunkat zsarolni.
Mandiner cikk: https://mandiner.hu/cikk/20221123_magyar_unios_penzek_vallalasok_spiegel_daniel_freund_europai_bizottsag Azt írja, hogy a Spiegel ezt csak szeretné és hogy politikai nyomásgyakorlásból írják.
Nem álhír, sajnos, a Frankfurter Allgemeine Zeitung is ír róla, és az okok között érdekesség, hogy az Ukrajna részére felveendő EU-s hitel és a globális minimumadó támogatását így akarják kikényszeríteni Magyarországtól. Idézet a cikkből: "Ez
konkrétan azt jelenti, hogy az EU pénzügyminiszterei december 6-án
döntenek a 7,5 milliárd euró befagyasztásának
javaslatáról, valamint a jogállamiság reformjának mérföldköveit
tartalmazó újjáépítési terv elfogadásáról - mindkét esetben minősített
többséggel. Ezt fegyverként használják, hogy rávegyék Budapestet a multinacionális cégek
minimumadójának és Ukrajna 18 milliárdos költségvetési támogatásának
bevezetésére. Ha a
pénzügyminiszterek nem fogadják el az újjáépítési tervet, a
Magyarországra tervezett, összesen négymilliárd eurós támogatások 70
százaléka automatikusan és visszavonhatatlanul lejárna az év végén."https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/f-a-z-exklusiv-bruessel-fuer-harten-kurs-gegen-ungarn-18481762.html
En sose mondtam, h elolvastam a hirt es vettem.... Mindent meglehet tudni amit az ujsagirok is megtudnak.... Az informalodas, a hir nem kell, h ujsagirotol leirva erkezzen...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!