Hát, én pl. forgatok át OTP-be majd mert az állampapír kamatok 19%-ról erőssen visszaesnek majd 4-5%-ra. OTP meg osztalékkal együtt csak fog hozni ennél többet is. Persze csak óvatosan, nyilván mások a kockázatok.
"Ne álmodozz a lejárt pmáp -ból senki nem fog venni otépét." . En ql1 embert mar biztos tudok :). . Na de komolyan. 16-18% os hozamert nagyon megerte abban tartani. Ez fog lemenni 4-5% okra. Meg igy lesznek akik tenyleg allampapirt vesznek belole max mas tipust kicsit magasabb kamattal. De a tobbseg koszoni szepen ezt a jo kort es lepni fog. Lesz aki hazat lesz aki kocsit vesz vagy finanszirozza a felujitast. De egy jo resz egyszeruen keres egy ujabb magasabb varhato hozamu befektetest. Tobbek kozott reszvenyeket is.
"Régóta téma a lejáró MÁP. Biztos vagyok benne, hogy sokan vesznek belőle OTP részvényt. Ez talán március eleje. Kérem aki tudja írja már meg mikor jelenhetnek meg ezek a források! " . Ha jol emlekszem a 2 legnagyobb mennyiseg Februar es marcius 20.a korul jar le. De szerintem nem is annyira 1-1 nap a fontos belole mert idoben jobban szet fog az terulni.
Bocs, elment hamar. A cikkben van táblázat a lejáratokról is. Az enyém 01.20-án fordul, és várhatóan kiveszem a tőkét is. De még nem dőlt el, mi lesz belőle.
Ne álmodozz a lejárt pmáp -ból senki nem fog venni otépét, lakást is csak nagyon kevesen, csak az aki amúgy is vétel előtt van az elethelyzete miatt, hiába szajkózza a sok elvetemült ingatlanos, hogy majd ezer milliard bejön lakást venni. Megy vissza állampapírba utazásra kisebb cuccok vételére, talán kocsira
Lassan elfogy a második 60 mrd CET1 keretén belül. Adatok a charton. Rajzoltam rá egy leginkább várható mozgást januárban és egy február végi célárat https://invst.ly/18c1m1 Igen ebben benne van a 21k alatti kötés még ebben a hónapban, mielőtt folytatná a száguldást. . Speka Régóta téma a lejáró MÁP. Biztos vagyok benne, hogy sokan vesznek belőle OTP részvényt. Ez talán március eleje. Kérem aki tudja írja már meg mikor jelenhetnek meg ezek a források! Erre a várható vételi erőre egyesek tuti rá fognak mozdulni. Előtte bevásárolnak, felkergetik az árat és sok szeretettel fogják várni a vevőket sokkal feljebb. A TA minden eleme támogatná ezt a mozgást. Alakzat, indikátorok, hullámok, FIBO szintek. Mindbe belefér.
OTP részvényesek ide!