Adtam el certit , kis aprót zsebretettem. Ha elfogy az srv átmeneti zavar lesz az erőben kis esés jöhet. Azt vételre használom fel. Lehet még egy kis shortot is nyitok.
"Erőltetve". Nincs erőlködés, ha stoppok is vannak. Nyalják a fagyit (short stoppokat), longot generálva, amíg lehet. Csak emlékeztetnélek a 21000>22000-re, talán fél-1 óra alatt röppent 22000-ig, üres volt a könyv. Senki nem számított rá. Aztán persze jött a visszacsorgás de csak pont 21000-ig. Ettől függetlenül teljesen jogos, miért most van SRV. Vagy azért most, mert ez a legolcsóbb beszállási pont, és jön a 23-24k. Ezt nem tudni.
Utolsó darabokat veszik. Ilyenkor már mindegy. Az is lehet a héten be kell fejezniük a vásárlást a brókereknek. Tegnapi nappal a beszerzési átlagár 20 465 forint volt. https://invst.ly/18c5w9
Szia. Lehet, hogy így lesz, bár ha a zászló alakzatból számítod a célárat (a zászló még él ugyanis...) akkor ha előtte levárod a piros négyzetbe, amivel a TA szabályai szerint a zászló nem valósult meg, akkor miért is indulna el felfelé? Miért is nem esik tovább? Ez nekem nem teljesen tiszta speki így.
Miért nem történik felelős SRV ? Miért nem akkor veszik, ha tényleg beindul a daráló majd 20 K környékén ? Hová és mire kellett ez a sietség, hogy ma is 22 K fölött láthatóan erőltetve veszik ? Felelős SRV -nek volna egy jó üzenete, de ez így egészen mást üzenet ....
Hasra-saccra én olyan 930 Ft körüli osztira számítok. (Valahol 850-980 között lehet.) Az innen 4,2% körüli osztihozam nem egész fél év alatt ha most venne valaki OTP részvényt és tartja osztivágásig (május vége). Ehhez jöhet némi árfolyamnyereség. 1-2 ezer forinttal csak feljebb kerül addigra. Ez is egy szempont. Lehet olyan befektető aki ezt a szempontot is fontolóra veszi.
OTP részvényesek ide!