Nem azert. 1 et vagy kettot mindig kapok. Ha csak valaki realt kert es beirtam arra is. Nincs ertelme nezni. Reszvenyem egyet se adtam el es irtam 5000 certi meg maradt.
Szevasztok! Most már egy kicsit túlvett volt a OTP, kicsit most vissza rendeződik az RSI , és talán mehet is tovább fel, kilátások továbbra is jók, nagyobb részvényárfolyam csökkenést nem várnék.
Naposon a felső Bollinger 21.600 körül van, most jöttünk csak vissza alá. Az RSI 86-ról 74 körülre jött le jelenleg. Ha lenne még korrekció 20.500 és 21.000 közé várnám a végét elméletben legalábbis.
https://invst.ly/17d2ki Ezek a rendeződési folyamatok az OTP-nél sosem voltak gyorsak. A maga módján még így is elég volatilissá vált. Az emelkedő csatornájából kitört, a kérdés, hogy visszarendeződik-e oda, vagy a csatorna teteje lesz az új csatorna alja. 20500 ebből a szempontból egy érdekes szint lesz.
Tegnap vettem 600 nal 250 certit de minek :) azt hittem meghuzzak reggel az uj certi miatt … de az uj certi meg sehol ….. na sebaj majd kiolvad valamikor az a pakk is . Igy 21 alatt vetel egyelore …
OTP részvényesek ide!