Undorito ez az otp. Ezert nem tud nyugatra terjeszkedni mert ezekkel a szemet rablo dijakkal nemcsak labdaba nem rughat de meg a labda kozelebe sem kerulhetne nyugaton. Eves kartyadij 9038ft, plusz ugyanennyi a "kibocsatasi dij" es meg fizessek 574ft-ot azert hogy atvehetem a bankban. Plusz az ev kozbeni rablo dijak mint szzamla vezetesi dij, meg ilyen-olyan francos dijak. Lassan mar belepodijat fognak szedni a fiokokban, plusz felarert meg le is ulhetek amig varok. A magyarorszagi bankrendszer a bankok szegyene.
Szopacs van a ner fickóknál, nagy pénzek rohadnak a lakásaikban. Láttam egy hirdetést a minap, amiben 2023 őszi átadású házban itt Budapesten még mindig van több lakás van eladó, pedig micsoda rohamról írt ez az ingatlancomos ner pincsi anno.
Berosálok ezen az ingatlancomos neres pincsin, a szomszédban egy hete levonultak egy 8 emeletes lakóházról a melósok az egyik tag szerint nincs érdeklődő, nem fizettek be elég előleget a folytatáshoz. Ez hazudik itt nekünk össze meg vissza, mert a neres patkányok tele vannak eladatlan lakással.
Köszönöm! Még pont nem láttam írásod...csak az Erste rémisztő csártjai alapján: épp most tettem be vételit: 11.11. -ig beálltam játékpénzzel 18260 ra Ha nem vesz fel, nem vesz fel! :) (A tévedés és módosítás jogát fenntartom) :))) Izgalmas és eredményes spekizést mindenkinek a hétre! :)
A négy negyedéves göngyölített eredmény a májusi gyj-ig várhatóan 1000+-100 mrd körül alakul. Májusban 1035 volt, augusztusban 921, most valahol 940 környékén várható, márciusban 1060, májusban 1070 lesz talán. Osztalék olyan 850-900 forint között. . Megrázzák-e közben az más kérdés. Kirázhatják lazán a remegő kezű longosokat, de merész húzás lenne az srv mellett.
Jovo majusig 22k so so egyetertek. Talan 22 kicsit korai majusra. De ki tudja. Ellenben a tobbivel abszolut egyetertek tul gyors emelkedest nem latok , viszont esesre se okot.
Napi zárók és az MA200. Az MA200 el fog laposodni, de továbbra is emelkedik. https://invst.ly/172y0y Egyelőre emelkedő pályán van az MA100 és az MA50 is.
OTP részvényesek ide!