Újból megyünk a pingi sávjába! Ezzel nincs még kész a gyakorlat szerint! Lefele még nem érdemes számolni, ez nem nevezhető lepattanásnak egy nap után! Azért ott van egy erős támasz (17k), szükség esetére. A mai esés borítékolható volt számomra, a többit meglátjuk, hogy mi készülődik odakint! Nekem a Nikkei óvatosággot jelzett mára..
...persze....de van ezek közt olyan esemény ami szignifikánsan törné a trendet ?! gyakorlatilag 1-1,5 éve emelkedő a trend....és a "veszed és tartod" jó stratégia mindenkinek...ha meg certiben csinálod ugyanezt halmozott a nyereség. Ennek a stratégiának a rizikója tavaly (még)kisebb volt...mint most és reálisan most se látni mitől változna ez meg az USA választásig és/vagy beiktatásig ?! persze napizók + shortosok a hullámokat meglovagolhatják fel, le és lehetnek pár%-al ügyesebbek is mint a pillanatnyi hírek/trend/gépek, viszont ha a befektetett energia/munka/stressz/eredményt a végén összerakja az ember eldöntheti melyik illik a személyiségéhez.... szvsz a tőzsdézéshez kulcs az önismeret...ha jól ismered magad, erényeidet és gyengéidet, és jól tudod kezelni őket a döntéseiddel sikeres lehetsz, ha nem akkor előbb-utóbb, de biztosan veszítesz...
Kedves Fórumtársaim! Azt hiszem itt az ideje,hogy lezárjuk a múlt este megindult vitát. Haragszom magamra,hogy belekezdtem,de sajnos elszakadt a cérna mikor tanult barátunk berakta a vakmajom.hu linket.Ez jópofa dolog,de nem idevaló.Lehet elnézőnek kellett volna lennem és elengednem. Napi közel 100,sokszor még annál is több hozzászólás van.Sokan csak a nap végén érnek rá átolvasni,hogy mi is történt, és zavaró ha egészen más témakörben találja magát az ember,de ez napközben is igaz. Sokszor beszéltünk már erről,hogy a kereskedéssel összefüggő dolgokról írjunk,ha lehet. Itt a Potrfolion szinte mindenre van topik,nem gond más tartalmú gondolatok megosztása. Alap esetben engem nem zavar néhány más jellegű megszólalás,nincsenek itt kőbevésett szabályok tudom,de akkor ezt nem tudtam kezelni és kikívánkozott új társunkról kialakult véleményem. Pedig kerülni szoktam a személyeskedést.Inkább azzal foglalkozok amiben talán segíteni tudok. Összegzésként azt mondhatom,hogy engem nem győzött meg társunk hosszú lére eresztett magyarázkodása,de erről nem akarok már többet írni. Persze sok híve is lett akik alig várják megszólalását,és ez így van jól,ilyen egy jó topik. Kívánom,hogy hasznos tagja legyen közösségünknek!
OTP részvényesek ide!