A kilátásokat árazza. Konkrét példa: amikor jó negyedéves jelentés ígérkezik, akkor éppen azt. Vagy annak a lehetőségét, hogy közelebb kerül az EU pénz. Aztán amikor a jövő jelenné válik (megérkezik egy tényleg jó jelentés) akkor meg korrekciózik - elég sokszor. Én így látom ezt a jövő árazás dolgot.
Nagyon szépen haladunk! Beléptünk újra a "Gyí, Malac!" és a "10k alatt ajándék" fázisokba! A héten már látnunk kellene egy 11k-t, jövő héten jöhet egy jó gyorsjelentés 11500-al, július végére pedig egy 13500. Kicsit fáziskésében van a dolog, de így is jó! :)
Sziasztok, saját véleményem az alábbi. Elsőre nem szokta tartósan átvinni az 500-at. (annak 2szer 3szor szokott nekifutni mire tartósan át is tud menni rajta) Én most el is adom. Tudom sokan nem örülnek ennek, de sajnos lesz ez még 100-200-as ársávban is a héten, ott tervezem vissza venni. Tudom lesz ez még 12e -is, de szerintem nem most majd talán év végén. Sikeres kereskedést mindenkinek!
Csak kiváncsi vagyok. Azt írtad, ha nagy forgalommal törjük 10400 -et akkor bulllos verzió érvényes és longba fordulsz, beleveszel. Kevesebb mint egy óra alatt 100K a forgalom és 10500 felett vagyunk. Vettél?
OTP részvényesek ide!