Félreértés ne essék, mindenkinek úgy a jó, ha megy, van forgalom, nem tötymörgés van 0forgalommal. Tényleg csak azért írtam, amit írtam, h senkinek nem árt óvatosnak lenni és nem elvakultnak lenni semelyik irányban. Én, ahogy azt korábban is írtam nem napizok, nincs hozzá bátorságom (amit ilyenkor sajnálok is), 1 szó, mint 100, mozogjunk, h legyen mit lekereskednie mindenkinek!
Most mit mondjak napi szinten nézen a kereskedést van hogy orakig és jönnek a megérzések 80_90 százalékba biztosan bejön nekem.. Mol 2600as árfolyamnál irtam venni most 2736. itt visszaolvasható tegnapi hozzászólásom. utana elmentem meloba nézem otika 500 pontot ment fel. beirasra rá pár orával cirka 300 pont..senki nem tévedhetetlen..jelenleg ránézve a számokra , belegondolva hogy miylen események várhatóak van realitása egy 11 K feletti árfolyamnak belátható időn belül..aztán lehet 5 perc muva jön egy hir és az egész kis várom ledől 3 százalék minuszba... iylen van...
Ez így igaz. Viszont van forgalom, mozgás, élet a papírban. Biztosan lesznek hinták le-fel, de nekem egyértelműen megmutatkozott, hogy ha kicsit is javul az EU pénzekkel kapcsolatos helyzet és / vagy a háborús kilátások, azonnal mozdul a tőzsde, ez pedig nekem visszaigazolás, hogy jó helyen van vagyunk, csak nem kifejezetten támogató a környezet... :D
Senki ne vegye vészmadárkodásnak v. lefelé beszélésnek, de amilyen temető hangulat volt itt tegnapig és szinte már mindenki elkönyvelte, h lefelé fog menni, úgy változott a hangulat 180 fokot a tegnapi után és mindenki felfelé várja most már. Semmit nem akarok (egyik irányban sem) mondani ezzel, mindösszesen annyit, h bmi lehet és ahogy a túlzott pesszimizmus úgy a túlzott optimizmus sem biztos, h kifizetődő.
Szerencsére ki tudtam szállni jól ricsiből, így egyből "beültem" otiba, és már meg is ugrott azóta szépen. Ha nem lesz mostanában kormányinfó, akkor talán megindulunk felfelé. :D.
OTP részvényesek ide!