Persze nem tiltja senki azt csinálsz amit jónak látsz ! (tanácsot nem tudok adni) Az irányt találd el ennyi az egész!! :)) Ha eltalálod nyersz, ha nem akkor bux :)
Csak ismételni tudom, amit ma reggel írtam: Hogy mi lesz a mai ár azt nem tudom. De a mai napról ugyanazt gondolom, amit a péntekről is írtam aznap reggel: Venni még esetleg érdemes, eladni még nem. Aki nem vett reggel, pedig volt szabad pénze, kicsit lemaradt. Eladni ma még nem érdemes. Vigyázat! Lehet, hogy amit ma megveszel, holnap már el kell adni. Amit már megvettél korábban, azt ma még nem érdemes eladni. Mondjuk, már csütörtökön is ezt írtam, és aki akkor nem vett reggel, és ma még mindig nem, az már nagyon lemaradt.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Az Eurostat adatbázisában ugyanis szerepel egy szám, amely szerint az éves infláció áprilisban 7% volt. Ez a szám könnyen megfelelhet a valóságnak, az elemzők ugyanis 6,9%-ot várnak, és az előző hónapban is 6,9% volt az áremelkedés mértéke. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Pontosan ez a gyanús nekem. Forgalom van zsetonban de hiányoznak a nagy tételek mind a 2 oldalról. Nekem ez egy gyenge kis felpattanásnak tűnik így elsőre. (ezért adtam el, hozott bőven nem akarok nagyon éhes lenni mert akkor Otillia képes és befagyaszt jégkockába) Elment, nyugodt vagyok, most beálltam 10175-re. vételre aztán majd meglátjuk. Szerintem a jövőheti jelentésben már azért meg fog csillanni a bank forgalmának első visszaesése. Akkor az tükröződni is fog az árfolyamban. Ráadásul USA-ban megint van egy bank aki csőd közeli helyzetbe került, írta a baha.com. Ezek ahány szekrényt kinyitnak sorra hullanak ki a csontvázak. Kezd egyre rosszabb érzésem lenni a bank papírokkal úgy általánosságban. Lehet átülök az energia szektorba, gáz olaj áram stb. úgy is kezdődik a betárazási időszak a gázban, olaj meg nyáron mindig a legdrágább. EU sorra adja az ötleteket a szankciókkal mit kel felfüggeszteni, Putyin meg csak követi és másolja - Oroszok Lefoglalták a németek és finnek tulajdonát Oroszországban - orosz állami vagyonkezelő zár alá vette, a befolyó pénzből finanszírozzák a zárlat felmerülő költségeit, már hápognak is a németek meg a finnek hogy ezt most miért? Társasjáték a nagyok asztalánál, mi csak pislogunk mint hal a szatyorban.
Már már annyira pesszimista volt mindenki...hogy már emiatt IS emelkedik. Múlthéten a 8-9k-t, az MA200 elesését várták sokan. DAX 1%-ot esett, a mai csúcs óta, kb. 10:10perckor, akkor lőtt ki az OTP közel +2%-ot. Együtt mozgunk!:D
Megvan a 30 napos átlag forgalom gyakorlatilag, 3,3 milliárd felett járunk. Látom, sokan örültök, tök jó, de tudja valaki, hogy valójában mi folyik? Van valaki számára ismert oka ennek az emelkedésnek, leginkább a forgalomnak? Már a nagyok veszik a 60%-os kvóta miatt? Vagy?
OTP részvényesek ide!