Én írtam a 20k-t, de csak poénból. (oda is volt írva, h SZERINTEM ezeket fogja mondani) Sablon nyilatkozatot vártam, amiatt írtam, amit írtam, elvégre mi mást mondhatna. Azt mégsem mondhatja nyilvánosan, h minden szar, (mondjuk nem is) de na, érted, mire akartam kilyukadni
Nálunk semmi sem kizárt, azt sem gondoltuk volna, hogy 19000-ről 8000 alá megy. Ha csak egy kicsit enyhül a háborútól való félelem, rögtön nagyobb ugrás jöhet. De ki tudja mi jár Putyin fejében.
Az elmúlt 30 naphoz képest forgalom, vagy az elmúlt hónapokhoz képest, nyilván nem az évekkel korábbihoz. Az átfolyamot se úgy nézzük, hogy 9.700-ról felment 600 pontot, akkor az semmi, mert volt korábban 19.590 is.
Le, de az aligha ma lesz. Lehet kedden, de lehet csak egy-két hét múlva. Ismételném tegnapi önmagam: Holnap (azaz ma) venni még esetleg érdemes, eladni még nem. Aki nem vett reggel, pedig volt szabad pénze, kicsit lemaradt. Eladni ma még nem érdemes.
Az igazi forgalmak napon belül az régebben 5-8 milliárdnál voltak! Ez a forgalom csak a múlt heti 10k-alatt vett részvényeket adogatják ezen a szinten el...Egyszerű és logikus...
Az elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma 835 M 11 óra 10 perckor, most 2 MRD felett vagyunk. Ettől még zárhat mínuszban is, de hogy ez nem forgalom, az nem igaz.
+1 Eros OTP eredmeny, no a dij+ jutalek es a kamat bevetel is, a nonperforming rata alacsony maradhatott, a koltsegek emelkedtek, de azt kompenzalhatta a bevetel hasonloan gyors novekedese. Kiszivarogtatas.
OTP részvényesek ide!