Ez mindig is így van. Ha esik, akkor "miért esik?", "miért megyünk szembe külfölddel?". Ha emelkedik, akkor meg happy van és nem gond szembe menni másokkal, akkor minden úgy jó, ahogy van. A mi kis tőzsdénk már csak ilyen kiszámíthatatlan, így "szeretjük", kár ezen vitatkoznia a 2 oldalnak. 1x fent, 1x lent. El kell fogadni, nem a másikba beleállni, mert mások a várakozásai, nem mehet mindig 1 irányba. (és nem, nem rád céloztam, csak általánosságban írtam)
Nem vagyok én a short ellensége, de két hét után ennyi kijár nem ?? :)) Ha soha nem menne fel nem lenne valami hosszútávú a short sem :))) Mozogjon, legyen benne élet szerintem az lenne az egészséges.
nagy lett az arc itt pár embernek, de hát ilyen a longos élet igaz-e... Aztán majd ha holnap rápattint egy -3%-ot, akkor meg síri csend honol ahogy szokott....
Mégse , van hir , engedelyezik a torvenycsomagot ami a forrasok kiszabaditasahoz kell. Na de ez nem az osszes lóvé csak illetve fontos merfoldkő , ha erre 5 szazalekot megy , akkor a tenyleges forrasfeloldasra legalabb 10 % dukal
OTP részvényesek ide!