Lehet előre haladni? Igen, bizonyos körnek. 2013-ban a lakáskasszámból vettem egy panelt, most próbáld meg totális eladósodás nélkül. Az elmúlt 10-14 év gazdasági növekedése kb annyi volt, mint amennyi EUs pénz áramlott az országba. 23 óta nem jön pénz, növekedés sincs. Nagyon kíváncsi leszek az idei és a jövő évi hiányra. Óriási lesz mindkét évben. EUs tagként talán nem tudják teljesen meghamisítani.
Ez hogy jön ide? Te szégyelled amit Vonáék korábban és Toroczkaiék a közelmúltban műveltek a Turul szobornál? Én nem járok Pride-ra, de tudomásul veszem, hogy valakiknek ez fontos és elfogadom, hogy Budapesten közlekedési korlátozások vannak, mint például egy futóversenynél! Még annyit, hogy egyet nem kell érteni azzal ami a Pride-on zajlik, de évente egyszer el kell tűrni!
Én meg annak nem örülök, hogy félidióták egy levágott testrészt hurcolásznak körbe a városban. Mégsem jutott soha eszembe, hogy be kellene tiltani. Ahogy az se jutott eszembe, hogy a focmimeccseket be kellene tiltani, mert részeg, félmeztelen drukkerek anyáznak, középső ujjat mutogatnak, gecibíróznak. Pedig az is rosszabb, mint a pride.
Megint miket írsz! Az Alkotmánynak normális országban az állam önkorlátozásáról kellene rendelkeznie az egyébként joghátrányban lévő állampolgárokkal szemben! Az hogy egy aljas kormányzat mit csinál egy alapvetően tisztességes célra használható alaptörvényből a "többség" nevében azt meg Magyarországon meg lehet tapasztalni! Tisztességes, gondolkodó embernek ilyen alaptörvényre szégyen hivatkozni! Az hogy az alaptörvény aszerint van megírva, szükség szerint módosítgatva, hogy az állampolgárokat az emberi jogaik érvényesítésében korlátozza, ellehetetlenítse csak diktatúrákra lehet jellemző, ha egyáltalán van rá máshol példa!
A stílusod kissé alpári, a magyarázatod pedig nem adekvát. Én sem örülök annak, ha az Pride-n résztvevők obszcén jelenetekkel provokálják az nem LMBTQ-s járókelőket, de ezt másként oldottam volna meg. Egyébként most a Pride-t követelők és azon részt-venni akarók belefutnak a kormányzópártok csapdájába, véleményem szerint. Megcsinálnak majd egy olyan Pride-t, amelyik a törvénymódosítás miatt felheccelt, az amúgy is önkontrolljukat könnyen elvesztő melegek - "dafke" - olyan jeleneteket produkálhatnak, amelyeknek utólagos bemutatása a kormánypártok "igazát" jogos aggodalmát erősíti a társadalom többségében. Kizártnak tartom, hogy minden felvonuló mellé egy olyan személyt tudnak biztosítani, amelyik nem engedi meg az obszcén jeleneteket. De majd utólag kommunikálhatunk róla. Egyébként még nem módosították az Alaptörvényt, és Orbán mondta, hogy nem lesznek arcfelismerő drónok.
De, alapvető jog a gyülekezési jog. Amíg nem veszélyezteti senkinek a testi épségét, nem sérti személyiségi jogát, nem rágalmaz, nem rongálnak a résztvevők. A pride ennek mind megfelel, tehát a tiltása nem más, mint az országot tönkretevő, lerohasztó bűnszervezet aljas támadása a magyarok egy csoportja ellen. És az ilyen hatalommal való aljas visszaéléssel szemben minden tiltakozási forma indokolt.
Nem alapvető jog az amit a Pride művel! Az embereknek tele van a hócipőjük ezzel, és helyeslik, hogy bírságolják meg jól azt, aki ezt nem hajlandó elfogadni! Szégyellje magát mindaz, aki egyetért mindazzal, ami a Pride-okon zajlott!
Az áruló a magyar nyelvben annyit is jelent, hogy elárul valaki egy ügyet. Ha valaki az ellenzék által sokat szapult Alaptörvényre/Alkotmányra esküszik fel, és ezt az Alaptörvényt megalkotó, kormányt adó többség szolgálatában áll, akkor a kérdés nem kérdés!
Miért hazudod azt, hogy a magyarok többsége örül egy alapvető jog korlátozásának, és annak, hogy kamerával bárkit megfigyelhessenek az utcán? Normális vagy?
"Ezt a 30 milliós fát talán mèg a fideszokos is megérti, hogy vajda az ő nyomorúságán gazdagodik." - nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ebben az országban lehet előre haladni. Nem éppen nyomorgunk :) Viszont lenne egy kérésem: tegye fel a kezét az, akivel vállalkozóként soha nem fordult elő hogy nem adott számlát! Nos, amikor egy vállalkozó próbálkozik azzal, hogy állami pénzeket magánál tart, éppen azt csinálja, amit korrupciónak neveztek: visszaél állami pénzekkel. Ha pedig vele is előfordult ez, akkor nincs joga kritizálni a politikusokat. (ettől függetlenül nem helyes a politikusok visszaélése helyzetükkel, s ennek vannak jogi következményei is amint látjuk, a visszaélések előbb-utóbb visszaütnek)
Én elhiszem, hogy Orbán nincs olyan erős és bátor mint Trump, de a Pride-vonulások ellen már rég kellett volna intézkedni! A Momentum, melynek támogatottsága nem éri el a parlamentbe jutás küszöbét - nem véletlenül! - természetesen akciózott, nem érdekelte, hogy veszélyes amit tesz, csakazértis füstölt az Országházban. Annak ellenére, hogy a parlament több mint 80 %-al megszavazta ezt a törvényt, és a magyar társadalom többsége is örül ennek. Nem baj, ők csakazértis mondják a magukét. Meg mindazok csakazértis mondják a magukét, szembemennek a társadalom többségével, ordibálnak, hisztiznek, szövegelnek, akik örömmel veszik tudomásul, hogy önmagukból kifordult emberek szentképeket gyalázva vonaglanak a Pride-on magukat mutogatva. Gondolom, Orbán azért merte ezt meglépni, mert Trump-al fordult a nemzetközi helyzet. Bámulatos amit Trump csinált az elmúlt időszakban, lakoltatja ki a bűnözőket Amcsiból, csinálja a rendet. Radikálisabb mint Orbán. Orbán is jó irányt képvisel, de lehetne radikálisabb is. Mint Trump.
Hét üres faluban nincs párja! Csak azt nem értem, hogy vajon Ásotthalmon minden problémát megoldottak, azért gondolja, hogy Budapesten is rá van szükség? Mert szerintem rohadtul nem.....
https://mandiner.hu/belfold/2025/03/az-lmbtq-mozgalom-utanpotlasra-vadaszik-a-fiatalok-kozott-budahazy-a-mandinernek Ezt az Ebert mindég egy kiválló egyéniségnek Tartom.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!