Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 ma, 14:20
Előzmény: #148756  maxwax
Euler írhatta be 15-ször ugyanazt a kommentet.:)
badsector1
badsector1 ma, 13:48
Előzmény: #148757  krida
fidesz egy esetben löki ki a buzikat és a pedofilokat, ha lebuknak.
szájerről mindenki tudta a fideszben, hogy zibu, az ereszmászás volt az az ok, amin az egész világ röhögött,  amiért papíron kiléptették, bese gatyárol sem gondolom,  semjén is járt a relaxációs tanyán
krida
krida ma, 13:42
Előzmény: #148740  signal2

Igen, én se értem Trump miért oly népszerű, ahogy mondod az értelmiségi kiröhögi, sőt még általános iskolás gyerekek is. Nálunk a fidesz egyedül a maradi, hiszen a felvilágosult CEU-nak is kirakta a szűrét, pedig ők csak a progresszív liberalizmust próbálták megértetni és átadni a hallgatóknak, akik készségesen engedtek az ilyen mértékű agymosásnak.
Nos, az egyetemeken felvilágosult emberek vannak, ebben szerintem mindannyian egyetérthetünk. Ami ott dívik, az a helyes és jó. Nálunk nagyon fontos az egyetemekre és az értelmiségre megingathatatlan és megkérdőjelezhetetlen bástyaként tekinteni, mert akkor le lehet nézni a másként gondolkodókat, hiszen az egyetemi értelmiség is progresszívan liberális. A Harvard például maga a csúcs, a szabad és progresszív gondolkodás erős bástyája. Felháborító viszont, hogy az USA-ban képesek még ezt is megkérdőjelezni, s felelősségre vonni a Harvard (és más hasonlóképpen haladó egyetemek) rektorát, aki aztán le is kellett hogy mondjon, mert erre a nagy liberalizmusra valahogy már nem volt vevő a nép (és az őket képviselő szenátorok). 
Kár. Pedig úgy tűnt hogy ez a nagy progresszív liberalizmus még az antiszemitizmussal is megfér, sőt kéz a kézben képes haladni. Nagy kár, hogy vannak még tisztángondolkodók, akik a fehéret továbbra is fehérnek, a feketét továbbra is feketének mondják (az antiszemitizmust antiszemitizmusnak, a bűzt bűznek, az aberráltságot aberráltságnak, a házasságot házasságnak, stb).
krida
krida ma, 13:33
Előzmény: #148726  badsector1
Igen, én se értem a Fidesz miért löki ki soraiból az ilyen progresszív liberalizmusra utaló jegyeket. Holott a hazai ellenzékben mindez dicsőség. De a Biden kormányban is miniszteri szék jár ezért, vagy a németeknél is egészségügyi miniszteri szék. Attól tartunk, hogy nehogy Trump nyerjen, de a németeknél is nehogy háttérbe szoruljon ez a fajta gondolkodásmód.
maxwax
maxwax ma, 12:49
Előzmény: #148739  signal2
Megfeledkeztem Bruck András szeptemberi bejegyzéséről, viszont ajánlom figyelmedbe és eulernek is:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3369733550001481&set=a.1401933110114878
badsector1
badsector1 ma, 12:38
Előzmény: #148753  bigyula
Itt már minden adóbevétel a maffiarendszer fenntartására megy, az egészségügy, oktatás felesleges pénzpocsékolás egy tolvaj rendszerben.
badsector1
badsector1 ma, 12:10
Előzmény: #148753  bigyula
inflácóval próbálják elkerülni a csődöt.
bigyula ma, 12:04
Olyan "inflációkövető" adókat vezetnek be, amelyek automatikusan generálják az inflációt.
Shortelek ma, 11:14
Előzmény: #148738  signal2

"visszaállítja az arányos választási rendszert, újrapályáztatja a rádiófrekvenciákat, töredékére vágja a kormányzati kommunikációt"
Megszünteti a trafikmutyit:))
Istvan78 ma, 11:05
Előzmény: #148736  Heisenberg
NER szakemberekről egyre kevésbé lehet beszélni. Feleslegesen volnának ők, csak ellentmondanának az orbáni fantazmagóriáknak. Mint populista párt, azt mérik, hogy mit gondolnak az emberek erről-arról, s az eredményt esetleg figyelembe veszik, de nincsenek döntéselőkészítő alapos anyagok, nincsenek mögöttük tudoományos kutatások (szociológia például). Ehelyett van rendeleti kormányzás és amit délután megszül a fejében Orbán, éjfélkot már megjelenik rendeletként.
Zeci ma, 11:02
Előzmény: #148749  badsector1
Nem tudom, csak arra emlékszem, hogy 1 pálcás volt. 
badsector1
badsector1 ma, 10:54
Előzmény: #148746  Zeci
"és adja tovább "selejtes" génjeit az utókornak"

ön egy genetikai szagértő?
melyik búcsúban lőtte a diplomáját?
:))
Istvan78 ma, 10:53
MP-nek vannak túlzásai, tévedései és olyan álláspontjai, amik nem tetszenek az itteni Orbán-elleneseknek, de semmiképpen nem összemérhetőek az ő túlzásai az orbáni folyamatos hazudozással, csúsztatással. Egyébként szerintem kevesen vannak, akik tapsikolnak neki, rajonganak, a nagyon nagy többség számára egyszerűen egy jó lehetőségnek tűnik az Orbán-rendszer megbuktatásához és elfogadják járulékos veszteségként azt, ami nem tetszik. Egyébként nagyon zavar, hogy MP-t és a TISZA pártot, mint egy fejlődésében lezárult valaminek fogjátok fel, még sok lehetőség van a hátralévő időben, hogy a stíluson és tartalomban is változzon.
Mint sokan írták már itt, nagyon keveseknek volt szerencséjük olyan párthoz, amelyik ideológiájában, személyi összetételében és teljesítményében egyaránt megfelelt. Én kettőről tudok: Euler és Signal.
badsector1
badsector1 ma, 10:52
Előzmény: #148745  dexter
kanalas máriónak és lakatos dzsenifernek is van szavazat joga, akik még nem hallotak a gdp-ről. 
Zeci ma, 10:51
Innen üzenem homofób polgártársaimnak, hogy a "hagyományostól eltérő szexuálitás" üldözése önmagát teremti újjá. Rengeteg homoszexuális ember él látszatházasságban, nemz utódokat és adja tovább "selejtes" génjeit az utókornak, míg a vágyaikat szabadon megélhetők nem. Isten útjai kifürkészhetetlenek. 
dexter ma, 10:48

Egy nagyon szemléletes ábra, hogy orbánék mennyire szakértők.
Az oldalon lévő ábra alapján dollárban mérve a GDP:
- 2008-hoz képest (a legutóbbi nagy világválság előtti év) 2023-ban 12%-al volt magasabb: ez évi átlagos 0,8%-os növekedés, azaz semmi,
- 2010-hez képest (a legutóbbi nagy világválság utáni első év) 2023-ban 34%-al volt magasabb: ez évi átlagos 2%-os növekedés, amint megint semmi, ahhoz képest, hogy ezen időszak alatt évi a GPD 5-6%-t kapott az ország EU-s támogatást egy erős nemzetközi konjuktúra idején.

Látszik az ábrán, hogy gyurcsány alatt hogy változott a GDP és orbán alatt. Elég beszédes...
Az tisztán kiolvasató, hogy ilyen dilettáns kormánya még nem volt az országnak 1989 óta. 
https://www.statista.com/statistics/339869/gross-domestic-product-gdp-in-hungary/
Istvan78 ma, 10:42
Előzmény: #148725  krida
Nem tudom, milyen alapon állítod, hogy Amerikában a nagyvárosokban a bűnözés, a drogozás, a kosz nagy és a liberalizmusnak köszönhető? Ezek közül én leginkább arról hallottam, hogy a gyógyszerfüggőség a komoly probléma.
Volna pár felvetésem:
- Trump idejében más volt a helyzet a bűnözést, a drogot, a koszt illetően, mint Biden idején? Szerintem semmi ilyen bizonyítékod nincs, csak szajkózod az egyszer belédivódott szöveget
- Kiderült, hogy Amerika pontosan az elmúlt négy évben lépett el az EU elől, sokkal nagyobb volt a növekedésük, gazdagodásuk, s ez részben a beengedett migráns tömegeknek köszönhető (volt munkaerő a bővüléshez). Szóval, biztosan vannak nagyvárosok, ahol inkább gondot okoztak a migránsok, de összességében ki tudja mi a mérleg. 
badsector1
badsector1 ma, 10:33
Előzmény: #148738  signal2
"Ha MP mégis megtartja autokrata hajlamú hozzáállását, akkor le kell vele íratni, hogy visszaállítja az arányos választási rendszert, újrapályáztatja a rádiófrekvenciákat, töredékére vágja a kormányzati kommunikációt"

ki a bánat íratja le ezt mpvel és mi lesz a következménye ha nem tartja be?
ez olyan momentumos álomvilágnak tűnik.
Sehmet
Sehmet ma, 10:19
Előzmény: #148741  maxwax
És ez ugye mindkét irányban érvényes megállapítás!
maxwax
maxwax ma, 09:56

Én nem szoktam rajongani, nincs okom magyarázkodni. Rajongók vannak, voltak, lesznek, ezt senki de senki sem fogja tudni megakadályozni legyen szó az élet bármilyen területéről.
Egy párt melletti kiállás nem rajongás, hanem döntés részemről. Anno az szdsz mellett is kiálltam,de az sem volt rajongás.
Kritikám van, volt és lesz, de pillanatnyilag a remény,  hogy esély van orbánék leváltására, az nem elhanyagolható. Az elköteleződés nam azonos a rajongással.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek