köszi, de már megtaláltam a hírhamisító papp dániel email címét:vezerigazgato_info@mtva.hu szerinted elég ha csak neki írok vagy rakjam rá cc-re az alhírhamisítókat is?
A látszat ellenére nem vagyok párt. Abból, hogy egyik párt sem képviseli az érdekeimet és értékeimet, még egyáltalán nem következik az, hogy nekem valamelyik pártot kellene szolgálnom.
Úgy tennék, mintha Európában, sőt az EU egyik tagállamában élnék. Fölhívom szíves figyelmedet arra, hogy annak ellenére, hogy gimis korom óta szinte megszakítás nélkül "örök ellenzéki" voltam, nem vagyok párt. A választásokon egyszer találtam el a miniszterelnököt adó pártot (2010-ben), de a magánnyugdíjpénztárak kifosztása után abból is kiábrándultam.
Te kitől kérnéd a műsorperceket? Ne haragudj, de még a dk is tudja, kik vezetik a közmédiát. https://szeged.hu/cikk/nyilvanossagra-hoztak-a-kozmedia-vezeto-dolgozoinak-fizeteset A hírhamisítóként elhíresült Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója havi bruttó 3 500 000 forintot keres. Németh Zsolt hírigazgatóként havi bruttó 1 600 000 forintot keres. Siklósi Beatix, a Kossuth rádió igazgatója havi bruttó 1 667 000 forintos fizetésből él. Van hatóságuk is. A formális demokrácia ugyanolyan kiherélt szervezete mint maga az országgyűlés a rendeleti kormányzásban. https://nmhh.hu/rolunk Az NMHH önálló szabályozó szerv, minden évben az Országgyűlésnek tartozik beszámolási kötelezettséggel. Dr. Koltay András elnök Dr. Lapsánszky András elnökhelyettes Aranyosné Dr. Börcs Janka főigazgató
Az ellenzék rendszeresen jelentetne meg közleményeket, amiknek a közzétételét azzal tagadja meg az MTI, hogy "saját magukat negatív színben tüntetné fel". pl. bírósági ítéletek, nem teljesített helyreigazítások, stb. . Te mit tennél, ha a tájékoztatásra létrehozott, állami pénzből fenntartott szevezetek "hírügynökség/közmédia" nem hajlandó ellátni a feladatát?
Itt élek. Abban igazad van, hogy ezek a szabályok erősbbek a fizika törvényeinél, például a tömegvonzás törvényénél vagy a bolygók mozgását leíró Kepler-törvényeknél. Az ellenzéknek erre semmilyen ráhatása és persze teendője nincs.
Leírtad, hogy csak kérni kell ugyanabban a műsorsávban, ugyanannyi percet ahányszor csak szapulták az ellenzéket. Te kitől kérnéd a műsorperceket? Szerintem részedről naivitás abban hinni, hogy eddig csak azárt nem kapott időt az ellenzék a közmédiában mert nem kérték.Te adod meg a választ arra, hogy a szerkesztők túlteszik magukat azon, hogy kínos amit csinálnak, egyébként a többi közmédiadolgozó is tudja, hogy helytelen az emberek átverése. Időnként lehet olvasni arról, hogy azért lépnek ki a közmédiából kevésbé ismert alkalmazottak, mert már nem tudták elviselni azt amit velük csináltatnak, de ettől a többség tovább viszi a boltot.
Most krumplikutató intézetünk van az adónkból valami Üzbegisztánnak
nevezett porfészekben. :) Közben a Nagy-Szénáson fel is állította a
keresztet a kisstílű buzgómócsing fideszes. Már ez a sztori jól mutatja,
hogy mennyire pitiáner szinten van a jelenlegi rendszer és azt
fenntartó káderek. Egy ennél a fickónál okosabb ember felfogja mit
jelentenek a természeti kincsek és rákérdez, hogy ha oda nem, akkor hova
máshova lehet felállítani a keresztet. Biztosan tudtak volna olyan
helyet ajánlani, amire meg is adják neki az engedélyt és nem károsít
vele semmit. De ő igazi "szabadságharcos", vagy oda vagy sehova. Még
telekürtöli a sajtót is, hogy micsoda keresztényüldözés folyik, és
mutatja, hogy ő mekkora nemzeti hős, egymaga megbirkózik a lipsi
természetvédőkkel. Ha szerez szalagátvágásból diplomát, akkor még
államtitkár vagy miniszteri biztos is lehet belőle.
Te hol élsz? Jelenleg olyan szabályok vannak az MTI-nél, a TV-knél, hogy az őket negatívan érintő híreket/közleményeket nem adják le. Megoldották, hogy a szervezetet, a szervezeti működésüket ne lehessen rajtuk keresztöl kritizálni. Bírósági ítéleteket nem hajtanak végre, mert nincs jogkövetkezménye, vagy a Te adódból röhögve kifizetik a büntetést.
Ezt már végigzongoráztuk veled is. Pontosabban nem is ezt, mert nem a biztonsági őrökön kell átjutni. Ahányszor csak az ellenzéket szapulják a közmédiában az ellenzék nélkül, ugyanannyi műsorpercet kell kérni ugyanabban a műsorsávban. Végigmentünk azokon az ágakon, amikor nem adják meg azt a műsoridőt. Például az ellenzéknek végre lenne közérthető üzenete. Ha a hírekben hírek helyett leplezetlen kormánypropaganda megy, akkor ki kellene mondani a felelős szerkesztő nevét és rá kellene kérdezni a szerkesztési elveire. Egy szerkesztőnek is kínos, ha az tudatosul a nétőkben,, hogy seggnyaló, annak ellenére, hogy van az a pénz, amiért már korpás a haja. "milyen megoldásod van arra, hogy a túlerőben levő biztonsági őrökön átjussannak az ellenzéki politikusok?" Ha nem megy nyers erővel, akkor meg kellene próbálni ésszel.
Arról van szó, hogy legyen más és azoknak is legyen lehetőségük a kormányváltásra, akiket Gyurcsány taszít. Mindenki hülye, akinek nem lehet lenyomni a torkán Gyurcsányt. Ha százezrével vagyunk ennyire hülyék, akkor négy(!) kétharmados vereség után már számolnék ezekkel a hülyékkel. A lehülyézés sem elég ahhoz, hogy Gyurcsányra szavazzak vagy arra, aki vele összáll. Ha olyan okos vagy, akor csapj be és fondorlatosan vegyél rá arra, hogy Gyurcsányra szavazzak. Nem is olyan nehéz feladat, hiszen buta vagyok vagy Kuncze hízelgése szerint debil. Te például a kétfarkúakat utasítod el. Annyira szeretnéd, hogy Orbán maradjon, hogy még a kormányváltás érdekében sem szavaznál a kutyákra.
Volt néhány nap amikor bejutott az ellenzék néhány naprA a közmédia folyosójára. Azóta sokkal jobban védik a bejáratokat. Neked milyen megoldásod van arra, hogy a túlerőben levő biztonsági őrökön átjussannak az ellenzéki politikusok?
Persze, hogy nem érted, nem arról van szó milyen jó volt gyurcsány, hanem arról, ha nincs más vagy az összefogásban a pártja is benne van, akkor nem gyúrcsányozok, hanem szavazok az összefogásra és nem egy kamu kutyákra, erről szól.
De a jelenlegi helyzet azt jelenti, hogy semmilyen ellenzéknek nem adnak teret a közmédiában. Kizárólag a fideszen múlik, mi jelenik meg, és hangzik el ott, és nem tudsz mit tenni.
Nagyon sántít a Milákos gondolatmeneted, amit cáfolatnak szántál, ugyanis maga Milák is megdöntheti a saját világcsúcsát és ez rajta múlik. Ha a tehetségtelen és alkalmatlan ellenzéket kiszorították a közmédiából, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy tehetséges és alkalmas ellenzék ne tudna oda bekerülni. Közmédia nélkül, sőt a közmédia ellen nehéz nyerni és eddig tőled is csak annyit láttam, hogy ezt szomorúan megállapítod, de természeti törvényként fogadod el és törődsz bele.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!