Konkrétan a teljes ellenzéki oldalon bárkire szavazhatsz, amelyik szimpatikus. (A fidsz csicskapártján a mihasznákon kívül...) Azt, hogy úgy látod nincs választás az ellenzéki oldalon, ez csak az elmúlt évtized agymosásának következménye....
orbán eltakarítása érdekében gyurcsány a golyót is megérdemelné, de csak akkor, ha aztán orbán is erre a sorsra jutna. Ha ez a két szarkupac eltakarodott, akkor (talán) lehetne valami újat felépíteni. Bár az igazság az, hogy orban helyére gyorsan beállna kövér, lázár vagy szíjjártó és az őrület menne tovább. Szóval esély sincs, ezért kár pocsékolni a lőszert is - vagy fel kell aggatni mind!
Tévedsz, soha nem szavaztam Gyurcsányra és soha nem szerettem. Amit állítok az az, hogy minél előbb meg kell állítani, le kell váltani ezt a kormányt, akik hatalmas pusztítást végeztek az ország nemzetközi megítélésében, gazdaságban, fejekben. Magyarország leszakadt ez tény és egy fenntarthatatlan pályára állt, aminek az árát gyerekeink és unokáink fogják megsínyleni... Változás kell és bármilyen áron, meg kell adni ehhez a lehetőséget másoknak is, bármilyen kormány jobb lehet ezeknél... A mércét nagyon alacsonyra tették... Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy bármilyen kormány is jönne azzal nem lesz jobb, ezt az országot évtizedekre tönkre tették és a mi életünkben ez már nem is fog változni akkor sem ha leváltják ezeket... A gyermekeink, unokáink jövője a legfontosabb és éppen ezért kell változtatni a jelenen... Amennyiben ez a kormány tovább marad akkor az ország, szépen csendben tovább fog morzsolódni lefelé és sokak számára fog élhetetlenné válni a jövőben....
bagolyles ma, 07:43Előzmény: #120496 Shortelek#120498Aki nem fejti ki a véleményét ,hogyan lehet jobb kormányt alakitani ,kivel érné ezt el ,ki állna ezek élén .Avval nincs miről beszélni Erre kérem a választ!
Már azelőtt elutasítottam Gyurcsányt, mielőtt a propaganda elkezdett volna gyurcsányozni. Bátrabb vagyok annál, hogy Gyurcsánytól rettegjek. De tőled eltérően négy kétharmados vereség után már akkor sem rajonganám el Gyurcsányt, ha eddig hittem volna a varázserejében. Miért rettegsz attól, ha a kormányváltás esélyeinek növelése érdekéban Gyurcsány eltűnne a közéletből, hiszen soha nem lesz már az ország vezetője? Nem ér meg ekkora áldozatot Orbán eltakarítása?
A hazudozást meg lehet cáfolni. Az nem cáfolat, hogy szerinted hazudozok. Olyat egészen biztosan nem mondtam, hogy nagyon szereted a hazudozókat, amit nem is tudom, hogy érvebek vagy cáfolatnak tekintesz. Gyurcsányt nyilvánvalóan szereted, hiszen a színtiszta igazat mondta, amikor azt mondta, hogy hazudott.
Senki nem akarja lenyomni a torkodon Gyurcsányt! Gyurcsány a múlt, csak te hozakodsz elő vele, mert a propaganda hatásos munkát végzett.... Soha nem lesz már Gyurcsány az ország vezetője! Nem is értem, hogy mitől rettegsz......
Legalább kétféle gyurcsányozás van. Az egyik az, hogy minden alap nélkül rosszat mondanak arról a kiemelkedő államférfiról, aki két egymásutáni félciklusban is a nemzet kormányfője volt, a másik pedig az, hogy négy kétharmados vereség után is le akarják nyomni a torkunkon az elutasított Gyurcsányt, aki puszta létével namcsak csökkenti az ellenzék vonzerejét, hanem egy csomó választót át is tol a fidesz oldalára.
Az ilyen hozzászólást márt számtalanszor hallottam ,hallottuk! A feltett kérdésre kérem válaszoljon ,amit az előzőekben kérdeztem ,az is elég izgalmas.
Itt a fideszeseknek sincs ötletük arra, hogy Orbán helyett ki lehetne a kormányfő vagy pártelnök és arra sincs, hogy idén ki lesz a főpolgármester-jelöltjük vagyis arra, hogy Budapesten ki fog jó eséllyel veszíteni a fidesz színeiben.
Nem vagyok Orbán-hívő, de jogod van a téves ítélkezéshez és ahhoz is, hogy ezt hangoztasd. Azért egy kicsit kíváncsi vagyok arra, hogy a műveletlen(?) fejeddel mit hiszel arról, mit műveltek a fejemmel és ki mit nem művelt a te fejeddel. A kampányidőszakos áfa-csökkentés nem is hangzott el az őszödi beszédben, hacsak úgy nem, hogy a szarból hozták vissza a kormányzást. Ezt az kampányidőszakos áfa-csökkentést azért vezették be, mert akkoriban már fokozatosan és folyamatosan fizetgettek 13.-havi nyugdíjat ráadásul akkoriban is hitelből és emiatt nem játszhatta ki ezt a kártyát, hiszen ezt már 2002-ben kijátszották Medgyessyék a kampányidőszakban.
Mutass még egy olyan kormányt amelyik ezeknél jobban eladósították és tönkre tették az országot... Ezek éppen a gyerekeid, unokáid jövőjét élik föl és tették tönkre... Úgyhogy a válasz a kérdésedre az, hogy ezeknél bármilyen kormány jobb!!!! Példa erre a környező országok, nekik nincs Orbánuk és egyre jobban leszakadunk tőlük....
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!