Az, hogy Mérlő, matematikus létére fölmondja a fideszpropagandát, annak több oka lehet, anyagi, előrejutás stb, Nekem is van egy db matematikus ismerősöm és ugyan úgy fidesznyikes, pedig nem hülye, de mégis, ennyi.
Mostanában egyre gyakrabban emlegetitek ezt a karavános metaforát. Központi eligazításon szerepelt, vagy mi a búbánat? Amúgy én egyetértek, a karaván tényleg halad. Csak ti nem vagytok rajta. Pont ez a baj veletek, nem a nüansznyi különbségek abban, hogy ki milyen útvonalon menne A-ból B-be...
Hát, kérlek szépen, ez a politika! Az ellenzék aktivistái ezt más 1990 előtt az MSZMP Politikai Főiskoláján tanulták. Sajnos a jobboldal/volt és jelenlegi, nem baloldali kormánypártok ezt nem tanulták meg, így aztán szépen, illetve nagyon csúnyán elbuktak az 1994-es választásokon. Azt gondolom, hogy egy olyan komoly matematikus, mint Mérő László, nemcsak a "pillanatnyi, felületes benyomásait ecsetelte", mivel azon még egy év múlva sem változtatott, éppen ezért nem is szólaltatják már meg az ellenzéki médiumok, mert nekik csak az a lényeg, hogy üssenek egyet a mostani kormánypártokon. Azt azonban nem veszik észre, hogy ezek az ütések bumeráng-effektusok, ugyanis egy külső, otromba támadás a kormánypárti szavazó között egy erősebb belső kohéziót eredményez, aktivizálja a szavazóbázist, ami jelentősen hozzájárult - sok minden mellett - a 2010 utáni nyerési arányokhoz. Ha egyszer erre valaki rájönne az ellenzéki oldalon, már az is nagy előrelépés lenne saját maguk számára. De szerintem most szándékosan hagyják ezt, és a DK szándékosan rángatja ki a többi ellenzéki párt alól a szőnyeget, mivel elengedték a 2024-et, valamint a 2026-ot, és készülnek a 2030-as választásra egy párttal, a DK-val, amit addig felépítenek a többi ellenzéki pártból. Csakhogy ez a DK jelenlegi vezetésével - és ez alatt nemcsak az első, két vezetőt, a "családot" értem, hanem a holdudvarukat is. De majd meglátjuk.
Tudod, más az elütés és más annak a rossz helyesírással történő írása, ami nem minősül elütésnek, mert a "j"-t nem lelet "ly"-nek "elütni". Ez nem kultúrpropaganda, hanem alap. "Jót és jól ..." Ugye rémlik Petőfi. Egyébként nem ez a lényeg, de nekem az elütéseimből is sokkal nagyobb ügyet csináltak egyesek. De oda se neki, a karaván halad! Szép napot!
Miért akarnék bármit "megmagyarázni"? Észrevettem, hogy a kúrmánypropagandisták a helyesírási hibákon lovagolnak, és a tüntetések/tiltakozások oka/témája nekik lényegtelen. Erre Te is pont ugyanígy reagáltál. :)
Kár, hogy nem mond semmi értelmeset, mit jelent az, hogy a "Fidesz jobb volt". Mit jelent az, hogy a Fidesznek égbekiáltó disznóságai vannak, de mégis jobb volt az ellenzéknél? Azt, hogy jobban szervezett vidéken, mint az ellenzék. Jobban szervezett 12 év után, amikoris minden hatalom, pénzeszköz, média az ő kezében van, az ellenzék kezében meg nagyjából semmi? Az számít, hogy jobban jelen van a vidéki kistelepüléseken, de az nem számít, hogy hogyan vezeti (félre) az országot? Szerintem ő se tudja igazán mit is akart elmondani, csak a pillanatnyi, felületes benyomásait ecsetelte. Méltatlan hozzá, hogy ennyire felszínes vélekedéssel járult hozzá a választás értékeléséhez.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!