Legutóbbi szabadesés víziód március 7-én volt szintén 500 körül. Akkor egy leszúrást kivéve nem ment lejjebb az árfolyam. 1 hónap múlva 810 is volt. Ettől még lehet, hogy most úgy lesz ahogy mondod. ;)
Türelem cash-t terem, aki pedig akar rendezzen eldobálóbajnokságot. konferencia és apportok majd meglódítják.. ki van éhezve a nép az infókra és az apportokra. tudjuk h.sokan jóval olcsóbban akarnak venni, így már most sz.r , tolvaj a banda, meg a papír is gyenge.. igaz h.több száz milliárdos megrendelésállományra számíthat a cég miután r-kord és mészi és mészi kft. is megérkezett, de hát ugye a tőzsdén nincs új a nap alatt.. vannak akik eladnak, majd lebeszélnek, vannak akik meg elfelejtettek venni, de azért beszélnek:) Jó hétvégét skacok!
Hat .... OPI szamara most mar megvan a 2 zaras az 500-490 support sav alatt. Igen, ez ismet kiss goodbye felette levo szinteknek. Innentol lefele legures ter van. Nincs support a charton 230 szintig. Itt most eppen a fibo 62% szinten van a chart. Elveben tehat ez support szint. Dehat igen pici az esely arra, hogy itt megallna. . A minimalis target 429. TA/Elliott alapon az a minimalis esesi szint. Es 429 csak 40 ponttal van lejjebb. Azt gondolom, alighanem gyorsan be fogja futni. Azt soha nem igerte senki, hogy ott fel fog pattanni. Azt a 429-et azert kell elerni, hogy az Elliott struktura szabalyos a-b-c alakzat legyen a lejtmenetben. Most mar minden esely megvan ra. . A kivalo es nagyon nepszeru kollegak, akik 748Ft ota biztatjak itt 6 honapja mar, a naivnak gondolt tarsaikat itt, oriasi karokat okoztak. Folyamatopsan rabeszeltek a bizonytalanokat a remenykedesre. Ujabb es ujabb nyuszik utan futni, minden nap. Szabad megdicserni es megkoszonni. . Mar regota nyilvanvalo, hogy a lefele csuszas kozben a remenykedes a legrosszabb valasztas. Persze csakis azok buktak jo nagyot, akik hittek a mesekben. Az okosabbak mar regen kiszalltak. Volt eleg figyelmeztetes is, es ido is kiszallni. En megtettem a magam szereny hozzajarulasat. Sok szerencset.
Én beragadáspárti vagyok. :) Többször volt nagy nyerőm egy korábban beragadt pozícióra, amire ha állítottam volna stop-ot elméletben sokkal jobban járhattam volna, de gyakorlatban valószínűleg nem tudtam volna kihasználni. Így lesz ez most is. Szépen hoz majd az a pakk, csak kell még neki egy kis idő.
TA alapon akkor ott jo be/visszaszallonak tunt, nem rontottal el semmit sem. Viszont igy utolag mar lathato, hogy komolyan megfordult juliusban a befektetoi attitud a pappirral kapcsolatban, a korrekcionak gondolt hullambol trendcsatorna lett....Hogy miert alakult igy.....Szerintem a sokak altal hivatkozott Konzum PE ontes csak egy eleme ennek a lecsorgasnak, tobb tenyezo nyomta le eddig az arfolyamot (apportok koruli bizonytalansag, befektetoi bizalomvesztes, kulso tokepiaci hatasok, kispapir-ralli kifutasa es lecsengese stb.), es tobb korulmeny nem engedi meg most sem visszarugaszkodni.
470 körül zár, jövő hét elején réstöltés, kedden délután, szerda délelőtt legkésőbb, csütörtökön 500 felett újra, pénteken meg konferencia utáni hype, +6-8% up.
Opus Global Nyrt Forecast