a számok embere vagyok:) és látom mi folyik az országban...ha egy gázszerelőből valaki az ország 3. leggazdagabb emberévé vállhat, akkor a cége is lehet a 3. legnagyobb a béten. Hozzétenném hogy pl a fele 250 pont, aminek a közelében csak felfutásban járt...500+250=750 pont felett pedig 3szor.A cégek/értékek folyamatosan jönnek a cégbe. De ha értéktelen rveket szeretnél venni többszörösen túlárazva, akkor javaslom a kispapír szekciót, ott bármi lehet :)
Ha igaz, akkor Manopinak ismét gratula, hogy tartotta. Ahogy már többször írtam, szerintem egy milliárdosnak sem mindegy, ha éppen pár száz millió bukóban ül. Ha így sétálni tud és mosolyogni szintén le a kalappal előtte. Egyébként régóta tőzsdézel? Rajtad kívül sokan nem osztják meg a projekciójukat. Ezért nem értem miért ekéznek. Na jó, HoStrucc is megosztotta múltkor. Azóta is sérelmezi, hogy nem válaszoltál neki. Elgondolkodtatott amit tegnap írtál, hogy a jelentés nem valószínű, hogy megdobja. De akkor hol lehet a reális értéke, vagyis meddig zuhanhat még be? Nyilván más papírt sem a fundás értékén számolják, de 800-ról 500 az nem semmi. Kérdés még persze mitől lett 800. Vagyis miért. És miért lett 800-ról 500. Zsoltee, Metwolf is be van ragadva Konzumban 3 ezer felettről. Azt gondolom Ők tapasztalt rókák, azonban mégsem számítottak erre. Egyébként Estet láttad? Szerinted egy ekkora speka rallyhoz mennyi lóvé kell?
Te h van ilyen optimista ? 1051 ft soha nem lesz a reszveny ! Bocsi ! En mar elvesztettem a hitem. Appenin sorsara jut ez a papir is. Lassan felezodik.
Ki vagy Te h. megmomdod mit gondolhatunk komolyan..?😅 Nem csak h.1000 lesz hanem 1500 is egy èv múlva,de 400alatt akkor s vesztek ha beledöglötök itt páran.. van mèg pár napotok bohóckod i itt a jelentés előtt a zavarosban aztán meszeltek a papírnèlküli meg majd olcsóbban visszaveszem csapatnak elèn az elemző zsenijèvel és szorgosan bólogatot hordájával.. Itt holding epül,ami picit döcög ős,de annál termelèkenyebb lesz profit terèn. Így gomdolom,de az idő aki ezt igazolni tudja csak;)
nem hagyták 500 alá zárni..és volt ott záróban xx-k eladás is, de aláálltak..direct figyeltem..bár ez csak daytradereknek info...én kivárom a céláramat :)
Opus Global Nyrt Forecast