Igen, azt nem gondolják sokan, hogy folyamatosan jönnek be a cégek az OPUS-ba, emiatt nehéz apportot végleg meoldani. Ha sikerűl megoldani, akkor lesz itt durranás.
Ok. Ebben egyet is értek veled. Egyik céggel sincs semmi baj fundásan, az Opus real.-ban röhögök ezt nézik be. A "probléma" abból adódik ahogy az új cégeket behozzák s figyelniük kell a tőzsdei szabályokra. Egy év múlva szerintem Opus, Appeninn is már 1000 felett lesz szerintem és Konzum is 4000 felett.
Nem vitázni akartam, inkább rávilágítani, hogy ez szimpla pszichológia. Egyébként 600-ról van Opusom. A Konzumban valóban bízom (tulságosan bíztam?), mert fundásan rendben van már most is. Mindenki másba fektet, más stratégiát folytat és ez így normális. Meglátjuk, mit hoz a jövő.
és Opusnak még nincs vége szerintem elnézve ami benne folyik. Ma szépen bezár 500 alá, s jövő héten folytatódhat a móka. Amikor lezárul az apport, na akkor kell venni, ebben nincs semmi trükk, lefelé árfolyamvárás stb Mindenki láthatja.
Az Appeninn meglepett, de inkább Opus hatásnak gondolom a beesését, a sok fosós beadta, mehátesnekazmlpapírokjajúristenittmileszadomgyorsaneztis De látszik, hogy fogják 600 közelében, ott ráadásul nincs részvényszórásos apport mint itt meg a Konzumodban. Arra is mikor mondtam, hogy megy 3K alá még 3300 magasságában, de ááá olyan nincs mert ez és ez, most meg 2400..
így most az Appban "ragadok" kemény 60 ponttal, de nem -800-1000-rel mint tel pl a Konzumban vagy 2-300-l Opusban.
Kimpaa nagy zsugás vagy, jókat nevetek rajtad :) Te láttad, hogy megy 500 alá, mert nem volt ilyen papírod. És tudjuk, hogy annak esnie kell. Az App-t is láttad, hogy megy 600 alá? Akkor miért tartottad meg?
Én már akkor mondtam, hogy megy 500 alá, amikor te még az 1000-ről álmodoztál.. Kb nem látod a folyamatokat, hogy adni kell most rengeteg papírt, s szerinted itt mindenki venni akar ott ahová várja. Én csak új tőkéből tudok, azt meg még nem utaltam be. Eladni nem fogok a jelenlegi Appeninn papírjaimból ezért, mert az már felfelé ívelő pályán van. Vagyis vagy veszek vagy nem, nem azon múlik, hogy 430 lesz-e, mást is mérlegelnem kell, mivel van már ML papírom vagyis már csak kis részben ML, mert az a Tiborc gyereké lett.
40 Ftnál lufi volt, meg kiröhögtek mindenkit aki tartotta, mert csőd, kivezetés....200Ft nál: igaz hogy MW-t behozták, de 18Ft-ot ér....most 500: MSCI /small/ tag, premium, meghatározó bux-index tag, bejelentett apportok, ami nálam min. 150 milliárdot érnek és még sokan mindig sötétben vannak most már én mosolygok ;) Pár kérdés, amit nem árt megválaszolni aki magasabbról vette, az miért szállt be azon az árfolyamon? Azóta fundásan hogyan változott a cég, negatívan vagy pozitívan? Mit vár a cégtől rövid-közép-hoszzú-távon? Tudom-e nélkülözni a fenti időtávon a befektetet tőkét?
Opus Global Nyrt Forecast