Szerintem az első. Több nagypakkos is elcsicseregte itt a fórumon, hogy felepakkot/játszóspakkot már dobta. Ehhez jönnek még azok, akik nem jelentették be, plusz a szokásos daytréderek, akik a rövid távú trendet szokták lekereskedni (ezek között akár bennfentes is lehet, de nem gondolom, hogy azért, amiért te írod).
Nem lehet olyan nagy tevedes a KONU fundas 2500Ft/rv ertekeben. Vegulis 2017.H1 jelentesben volt 8.4Mrd merlegfooszege, es volt 2.6Mrd profit. Igaz, ez mind a tarsvallalatok-tol szaramazott, foleg a Hotelbol. Ha evesitem, akkor H2 ugyanannyi profittal mar 5.2Mrd/ev, szamolva egy PE=10 szammal, a ceg erteke 52Mrd korul volna. Azt szetosztva a 21 M db Konzum reszvenyre, eleg jol kijon 2600 Ft. Igaz, ebbol az 52Mrd-bol nem vontuk le a hitelallomanyt, de nem adtuk hozza a masoknal levo tulajdonreszeket sem. Szoval Konzum jogosan "viharallobb", mint OPI, ahol ezek az aranyok messze nem ilyenek.
Vitatéma Opiról: mindenki azt hiszi, hogy azért zuhan, mert nagy a választási kockázat...és ha azért zuhan, mert a "biztos" Fidesz győzelem után nem kell semmit behozniuk a cégbe és bennfentesek adják?
az előző rendszerben is 40 évig hanyatlott a nyugat. Az újkommunisták bencsikkel előszedték megint ezt a baromságot :) akkor mi hasaltunk el. vajon most mi lesz? :)
azt értsd már meg hogy mi Magyarok vagyunk...letojom mi van dániában, svédországban...képzeld pakisztán meg tele van pakisztániakkal..Az itthoni problémákról kellene beszélgetni...roma kérdés..oktatás..egészségügy..igazságügy...korrupció..ha ezek megoldódnak, majd lehet savazni a hanyatló nyugatot
hány eves vagy? éltél az előző rendszerben ahol minden közös volt /főleg titkár szinten/? melyik a fontosabb...egy hasonló rendszerben élni, ahol nincs jövőképed vagy rettegni a sarki gyrostól hogy mikor veszi el a munkád? Pákónak 20 év alatt nem sikerült megtanulni magyarul és nyelv nélkül csak az igazán rátermettek maradnának életben, de ők meg éppen ezért nem hülyék hogy itt maradjanak...angolul meg csak kevesen beszélnek ellentétben a nyugati társadalmakkal, ahol 2. nyelvként beszélik ezért megy mindenki oda+magasabb bérek...ennek annyi a valóságalapja, hogy a romák elveszik a helyet a főiskolákon a gyerekeid elől...kérdeznék én is...ki is volt az aki szerint a zsidók elveszik a munkát és minden társadalmi nyavajának az okozói ...a többit ismerjük
Opus Global Nyrt Forecast