Szép napot.Nagyon !!Ezért ma eladok 150K.-t mindenkitől elnézést kérek +34,7 %-os nyerőben vagyok és ráadásul Péntek is van!Marad így is bőven a jövő hétre.Minimum 548 lesz az árfolyam.Q2 és az SRV.+ALAPOK!Hajrá Opus.
Ha ismered akkor azt is tudni kellene hogy több kisseb tételbe kellene berakni 1-2 ft különbséggel és így nem lesz akkora árfolyam befolyása.Nem szeretnélek kioktatni inkább a többieknek javaslat
Köszi! Jó a hasonlat és sajna, nem sajna logikus is... ha az első fújók közt vagy('16.nyara-'17.tavasza) - ahogy te is- és a nagy durranás(ok) előtt (' 17.nov 3. ill. 18.aprilis 10) ki tudtál VOLNA szállni, akkor az ku*** nagy kasza! Persze jó pár 100k darabbal. Persze, hogy kidurrant, mert nem mehetett minden hónapban 2-3-4x-re az árfolyam... Aki elhitte - ahogy én is -, hogy lehet-e az opimus 1000 meg konzum 10000 (randomizált capital konferencia' 17.nov), azok persze megszivták/Ják, akik nem tudtak hígítani! Nekem most már + 7 számjegyű a nem realizált nyerőm, de tavaly májusban ugyanannyi mínusz volt!! ::(( Hu akkor mennyivel nyomulsz a tőzsdén... kB. 500 millával?
Igen, köszönöm ismerem a lehetőséget😀 Azt azért tudni kell ,hogy nagyobb mennyiségnél ha beteszed , nem mindig viszi el az összeset ,sőt van ,hogy a felét sem…
Ez így van, tökéletesen látod. Mondjuk tanulópénz gyanánt jó volt😬. Megtanultam, hogy működik a kis papíroknál az úgynevezett lufi ,,fújás” és ,, pukkantás” . Benne voltam az összesben….4ig, Nord,Set, Delta stb. Minden vállalkozásomat felszámoltam, teljes tőkével csak a tőzsdén vagyok.
Kb. 430 milla nem realizált nyerőd volt, aminek a mai értéke a felét sem éri el, tehát kB. 1600-on kéne kiszallnod, hogy értékben ugyanannyit nyerj mint 6,5 éve...
Soha rosszabbat.Szuper! Holnap elégedett lennék egy 520-525 közötti záróval.Hétfőn egy jó jelentés,aztán kedden Lölö is tud venni egy picit,hacsak ne érjük el hétfőn az 548-at.
NEW OPUS GLOBAL