Na végre! Ezt a hírt vártam... Igaz, én arra számítottam, hogy az SRV bejelentés csak a '24Q1 után fog kijönni... Az, hogy egy hónappal a jelentés előtt bejelentették, csak erősti és elátémasztja Koppány ígéretét, hogy fokozzák a transzparenciát, a kiszámíthatóságot... És akkor nézzük magát az SRV-t: 2MrdFt jun.17-okt.15 között. Max. ár 548Ft (A gépházban már ott vigyorog valamelyik képernyőn a Q1 szerinti könyv szerinti érték, csodálkoznék, ha 570Ft alatt tanázna... Az előző napi záróár +20% kitétellel nem érdemes foglalkozni, hiszen nem életszerű. Ha mégis előállna ilyen helyzet, senki sem fog a metró alá ugrani ... :) Ha mindezeket az infőkat bedobjuk a kalapba és jól összerázzuk, akkor az fog kijönni, hogy - naponta kb. 50-60k papírt fognak felvásárolni (ez a napi forgalom 10-12%). valószínűleg az elején többet (alacsonyabb áron), majd ahogy emelkedik az ár, egyre kevesebbet... Így tudják az átlagárat csökkenteni... Ajánlatos kicsit tanulmányozni a '23jún-szept. chartot. Hasonló figurákra számítok. nem százalékosan, hanem nominálisan... Öveketet becsatolni, de csak lazára, hogy el tudjuk érni a kávéscsészét. A legújabb kutatások szerint a nagymértékű kávéivásnak több a jótékony mint a káros hatása...
Így van, ott valószínű közel a plafon és nagyot hull majd. De hát ne így legyen. De a sok Econet, esmédia Delta tapasztalat ezt mutatja.. Ilyenkor jó nézni, da majd ha esik mindenki egymásnak esik.
NEW OPUS GLOBAL