Ha nem várod fel,akkor miért akarsz venni? Mazochista vagy,vagy túl sok az égetnivaló pénzed? Akik venni szoktak,azért teszik,mert feljebb várják, mert keresni akarnak.
Alapvetően egyetértek veled, de milliárdos forgalom még a jelenlegi blue chip-ek esetében se mindig igaz (kivétel az OTP és a Richter).. Ha pl. megnézed a mai forgalmat a MOL 312, az MTEL 188 millánál jár. A mai forgalmat én se találom "kiemelkedőnek", még akkor sem ha megközelíti a 100 millát.
A tegnap ezen a szinten (399 és 401 közt) megvettek mindent, csak úgy röpködtek az 50-60k-s vételi pakkok.. Kíváncsi vagyok ma hasonló forgatókönyv alapján alakul-e az utolsó 1 óra?!
Olyan drágán veszel? Akkor mégsem megy le 350-re?? Meg egyébként is, ha lefelé várod, minek veszel? Nem nagyon értem...hetek óta folyamatos páran 350 körül-re várjátok, meg még lejjebb, ezért nem vettetek 390 körül...Ahhoz képest, most már 400-on is vennétek, és 430-450-re várjátok jelentés után. Pont tegnap írtad, hogy sok a szélkakas, és ennyiért nem üzlet venni, majd utána, hogy 398-on vennél... nem értem én ezt...
NEW OPUS GLOBAL