Egyáltalán nem, A másik oldalnak teljesen kényelmes, hogy sem felelőssége nincs semmiben, sem döntési jogköre és úgy kapja meg a minimum 2-3 milliós fizetést, hogy érdemben semmit nem kell tenni. Maximum bemegy a parlamentbe, vagy még azt sem. Mi értelme lenne ebből kitörni? Mi lesz, ha még sikerül is és nekik kell kormányozni? Hát akkor még dolgozni is kell azért az alsó hangon havi 2-3 millióért. Jó, de mikor semmi sem működik az országban, pedig a multkori kommentben le sem írtam, hogy amikor a covid alatt a fiam született, nem mehettem be a korházba, mert a kovidra hivatkozva elrejtették az egészségügy állapotát a külvilág elől, és 24 órás vajúdás után ottfelejtették b@mmeg a feleségem a szülőszobán, én meg nem lehettem bent... Katonák voltak a Szent Imre korházban, be sem tudtam volna menni. Akkor azt, hogy anyai ágon volt leukémia a családban ezért mindenképp akartunk őssejtet levetetni a korházban, de addig a kb 3 másodpercig, amíg levették az őssejt mintát és betették a tasakba, lezárták, addig korházi fertőzést kapott a minta, azért arra nincsenek szavak ... És akkor itt a családbarát kormány... és akkor úgy, hogy semmi nem működik, így kell a milliárdokat megafonra, meg M1-re meg ilyenolyan hazugsággeneráló moslékra költeni.... De még azon is gondolkodtam, hogy a sokan a háború kitörése előtt azt mondta, hogy "úgy kell ukrajnának, minek kellett húzni a cica bajszát(oroszország) nyelvtörvényekkel, uszításokkal hasonló" Szerintem is vérlázító, hogy magyarok a szülőföldjükön nem intézhetik az ügyeiket az anyanyelvükön, nem tanulhatnak az iskolában az anyanyelvükön, ha akarnak... De akkor most az teljesen normális lenne szerintük, hogy évek óta húzogatjuk a cica bajszát, mindenféle EU ellenes plakáttal, akkor az teljesen normális lenne, ha az EU lerohanna minket is tankokkal... Ezt én nem rendszerellenességnek hívnám, hanem egyszerű gondolkodásnak. Apropo tisztán iszom a kávét, tej és cukor nélkül.
NEW OPUS GLOBAL