Bocsi, nem akarok okoskodni, de, pl.hogy,ha február végén, az árfolyam 320 forint lesz, könnyen elképzelhető, hogy az 5 milliárdot összeszedik, pl. 345-ig, vagy lejjebb!! A 489 egy plafon felvásárlási ár!! A fentiek alapján lehetetlen az eshetőség ! ????
Jó reggelt! El ne adjátok, csak a hülye nem látja, mi folyik itt. Most is 3 darabot adott el 377 forinton, csak hogy lenyomja , olcsóbban akarnak venni, ne engedjük!
Sziasztok! A Karacsonyfa alá megérkezik a 10 MILLIÁRD Euro! Nyugodjatok meg ez fix infó! Akkor 3 papír fog kilőni, ami óriási tortaszeletet kaphat majd ebből! Az Opus, a 4IG, es az Appeninn! Sok bennfented ezért gyűjti ezeket Augusztus óta! Üdv nektek! ( árfolyam emelkedési sorrendet én se tudok, de én a kissebbik Marcet Kap. választottam!)
mivel itt nem volt mikulás rally így nincs is ami véget érjen. ma is ugyanolyan gyenge napja van az opusnak mint az elmúlt hetekben folyamatosan. egjobb 5 vételi ajánlat
Ezen a szinten, 380 körül, megéri még venni, vagy várni korrekcióra? Mivel bő fél hónap múlva véget érhet a mikulás rally, S akkor korrekció szokott lenni!
NEW OPUS GLOBAL