És ezzel nem azt akarom mondani, hogy ki akarok szállni innen, nem, meg akarom várni a februári aukciót, remélem, hogy nem faragok rá. Viszont van pár 10 000 db appom is, ami szépen hoz egyelőre, az opus viszont forgalom nélkül szarakodik itt 380 körül, illetve már 380 alatt.
Ott csináltak egy kis jövőképet a SZIT-té válással, ezáltal a nagy osztalék-várakozásokkal. Ha az app szit lesz, megszavazzák 13.-án, és majd az osztalék is jön, mondjuk jövőre, akkor az appban új csúcsok jönnek majd, a régi az 1173 ft. Itt kicsit most elbaltázták a fél évünket ezzel a 2 milliárdos várakozással, mivel befagyasztották ide az árfolyamot. Itt még nincs szó osztalékról, legalább az szóba kerülne, de sajnos még most sem.
Azt ismét látnunk kell, hogy megint azok maradtak rosszabb pozicióban, akik eladtak az opus pakkjaikat, azok már többet kereshettek más részvényeken, pl. appal. Leszögezhetjük, hogy az jár jól, aki továbbáll és abban a részvénybe megy, amelyikben van történés, van spekuláció. Ezt a részvényt befagyasztották ide pár hétre, úgy látszik, hogy a kutyát sem érdekli már!
A család motivál!! De elfogadom,nem vagyunk egyformák. Lehet ha újra nösölnék, nem így lenne.30 év után nálunk ilyen nincs. De kezdésnél sem volt ilyen. Soha nem néztük és nézzük,hogy ki mire költ. Ennyit az ajándékozásról. Örökség, legyen az bármi.
A ház amiben élunk a nejem nevén van.Mikor megismerkedtunk az ő pénzébol vettuk, én még akkor pesten dolgoztam, nekem ott volt lakásom, de azt eladtuk már.A nevemen 3 lakas van.Sokat dolgoztam kulfoldon is, mindig vettem 1et.(nem luxusingatlanok, lakotelepiek)
Hát akkor a presszóba se mehetnél mindig.Egy házasság alapja a szerelem..de ez elmulik..atalakul szeretetté, a bizalom..ennek meg kell maradnia.A szoros elszámolas pedig a jovót biztosítsa ha vmi történne.Amúgy én kezelem a nejem pénzét is..bár ott az állampapír nagyobb sulyban van sokkal.Mivel o dolgozik, én besegitek a fozésbe..ma hortobagyit csinálok, ezt csak kisutom a sparban vettem reggel, rizs maradt tegnaprol.Holnap viszont rakott krumplit csinálok...na mikor itthon befejeztem a tennivalokat akkor presszozok.Reggelente a piacon kezdek meg a sparban.A gyerekkel is tanulok, kikerdezem de termeszetesen ehhez nekem is meg kell tanulni.Vannak viták néha, ez természetes én sem es a nejem sem vagyunk bologato jancsik, a presszozás meg a hegy biztositja a szabadságomat, de oda is eljohet, nem gond..mindjuk akkor kevesebbet tudok inni.
Egyetertek, nincs a kerdesre egy mindenkire es mindere ervenyes valasz... es nem jo, amit pfantom sugallni akar, hogy akkor nem is szeretik egymast, stb... nem hiszem, hogy a kozos kassza a szeretet meroszama lenne. Megallapodas kerdese, kinek igy, kinek ugy a jo.
NEW OPUS GLOBAL