.https://www.portfolio.hu/uzlet/20221212/kezdik-elvesziteni-a-remenyt-a-kisbefektetok-es-ez-jo-hir-584788 Közben már köröznek a dögkeselyűk a " kapituláló" kisbefektetők fölött" és ez milyen JÓ" ( igaz nem itt ...vagy itt is??) .
Nem azért kaptuk ezeket az EU-s pénzeket, hogy önállósodjunk.... most van is bünti rendesen emiatt. Bezzeg, ha ezt továbbra is ,,visszautaltuk,, volna, akkor megsimogatták volna időnként a buksinkat.... :-) Amúgy ezt a papírt sem a kisbüfik gazdagítására találták ki.....
Jó Magyarországon mindig is többe került egy Km méter vasút vagy autópálya megépítése mint adott esetben Ausztriában, vagy Németorszgban. Egy biztos , ha jön Uniós pénz akkor lesz bőven vasútra és Mészárosnak. Szerintem a jelentés is jó lesz , viszont az Unió simán eltolhatja akár a döntést, akár a pénzek kifizetését jövőre, második félévre is.
Nekem meg abból amit írtál, az következik; hogy biztos lesznek uniós pénzek, mert a németek szeretnék azokat maguknak visszacsatornázni a saját gazdaságukba. Lásd pl építőipar ahol szinte minden megy a német zsebekbe.. Ha meg lesz Uniós pénz akkor jut Lőrincnek is...
..ebből egyébként nekem az is következik, hogy amíg a németektől vettük volna 100milliárdokért a vasúti rendszereket, addig nem volt/lett volna semmi gond a fejlesztésekkel (pl. BUBE), kétkézzel szórhattuk volna az EU-s pénzeket vasútfejlesztésre, de így már semmi sem jó Grűnéknek.
Volt olyan hír is régen, hogy NEMZETKÖZI tőzsdére is kimegy ez a fos. De Mészi okosabb mint bárki. Ez egy bukta részvény. Szerintem maga a a cégnek is annyi. A nagy "Ő" meg Andika. Ennyi.
NEW OPUS GLOBAL