Nemzetközi kitekintés, sajnos a "szarkavarók" nem nyugszanak (kazah helyzet), most újabb balhét (lásd arab tavasz) készítenek elő, egy jó ideje az oroszokra fókuszálnak, így körül bástyázzák őket problémás dolgokkal. Az álszentek évtizedek óta fegyverrel, konfliktusokkal és saját politikai stábtagokkal (bürokratákkal) viszik a "békét", a "nyugodtabb" régiókban pedig az egóra (önmaga korlátlan szabadságába - amely természetesen sokszor mások terhére történő - szerelmes ember) fókuszálnak (megdöbbentem a tegnap látott 2021-es philadelphiai drognegyed videóján, olyan volt, mint az "amerikai álom", a korlátlan szabadság jegyében).
Szóval a következőkben nem biztos, hogy a cég működése vagy a belpolitikai helyzet fogja meghatározni a dolgokat, függetlenül attól, hogy szerintem nagyon alul árazott a részvények forgalmi értéke, főleg, ha stratégiai hosszúságra helyezi valaki a hangsúlyt, azaz nem "kereskedik", hanem dolgozik, értéket teremt és azt fekteti a tőzsdei termékbe hosszú távra, ezért sem adtam el eddig részvényeket (persze nincs kizárva, hogy utólag rácseszek). Szerencsések azok, akik az elmúlt időszakban lehetettek először Opus részvényesek.
NEW OPUS GLOBAL