Persze, biztos, én nem értek hozzá.. Csak pont véletlen egybeesés , hogy ma van az MSCI átsúlyozás, és Otp (9 477 853 770 Ft), MOL (4 966 525 296 Ft) , Richter (2 732 998 950 Ft) kimagasló záró kötései is... DE álmodozni szabad....
Ebben a honapban OPUS tobb mint 40 milliard munkat kapott. Ha a repuloter meg lesz veve, ott is rengeteg penz lesz elkoltve es a Belgrad - BP vasutvonalon is. OPUS is ott lesz. Ha holnap az elso 15 percben esne az ar 10 Ft nem lennek meglepve, de nem is aggodnak.
Mindenesetre az több mint érdekes hogy záró kötés 318 ezer db volt 74 m Ft forgalom mellett!!! Nem bízták a véletlenre, teljesen irreális a volumen. Nyilván nem volt cél piaci áron venni, csak a záró ár. Ha SRV volt és bejelentik, akkor könnyebb dolguk lesz, mert csalódott kisbef/ shortosok óvatosak lesznek, nem lesz nagy eladói nyomás és folyamatos fel. Ha nem cég veszi, nagy lesz eladói nyomás, plusz nagy ingadozások lesznek, de év végén sztem vhol 250-300 között. Mivel alapvetően bénák, én az utóbbi változatra tippelnék.
Akarmi tortent es akarmilyert tortent, holnap nyitaskor valoszinu rengetegen akarjak eladni reszvenyeiket 330 korul. Varhato a zuhanas hacsak nem lesz egy bejelentes a nyitas elott.
Inkább az év végi árfolyam beállítás, mint 2021-ben. Múlt évben pont ilyenkor kezdték, decemberben cca. 70 forintot ment. Tartom, h év végi árfolyam nekik is fontos. A szokásos lehülyézést, minuszokat úgyis megkapom érte, mint korábban😁
NEW OPUS GLOBAL