Hihetetlen hogy van olyan ember mint te de sajnos nem is egyedül vagy! Gondolom De az az ember vagy aki kiskorába nagyítóval égett a hangyákat de lehet hogy most is ezt teszed….. Vagy szívsz valamit de akkor mondd meg nekünk is hogy mi is így lássuk
Nézzétek már az egész vezetőséget, a hozzállásukkal, tudásukkal együtt.. Olyan sötétek, hogy amikor elrepül mellettük egy varjú, azt hiszik vakuztak.. Ott kell változásnak történnie legelőbb.
Sokat elárul az OPUS azzal is hogy válaszra sem méltatják a kisbefektetőiket Az info@-ra küldtem egy normál kérdést ,de nem jött tőlük válasz már kb 30 napja. Ganéj, csaló hitszegő egy társaság ! Nagyon sok minden miatt .... Kb 50% bukóban várom mikor változik a hozzáállásuk. Kiváncsi vagyok mi lesz azaz esemény .... Nagyon kemény szívás ez a papír!
A Fidesz 2/3-a sem tudta megtartani sem 810-en, sem 611-en. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a megfuzionált Konzum szó szerint nyom nélkül eltűnt. Erre papolnak egyesek, hogy megér 400-at meg 350-et. Jogosan dühösek, amiért át lettek...
Tapasztalat? Mi valósult meg a fúzió pontjai közül? Hát én kurvára nem arra gondoltam, hogy miután Beatrix bejelentette , "mozgalmas időszak kezdődik " , és a részvény azóta felezett. Értékteremtés ez a mi szenvedélyünk...... Ez a bét legnagyobb átbaszása.
Enged el a múltat tekints a jövőbe!Nem csapott be itt senki senkit 240-től rendesen megindult sokan rámozdultak.De tudhatták volna,hogy a fák sem nőnek az égig. 805!!! kicsit sok lett!
Szép szavak ezek, csak marhára nem segít azokon, akik brutál bukóban csücsülnek itt évek óta az ígéretekben bízva. Majd áprilisban meglátjuk,hogy néz a főnök a fideszes slepp szemébe, akikkel bevásároltatott a 18 áprilisi eufóriában vagyonokért a mostani ár minimum 3 szorosáért…
Nem értelek mit művel? Mészáros egyszer megszólalt /min.350 ft.-ot ér az opus meg is indult szépen /.1000 újság egyből írta mennyit gyarapodott Mészáros vagyona tanultunk az eseményből keveset beszélni sokat dolgozni.Majd a piac egyszer díjazza.
Ez jó😁 16 júliusában szálltam be az Opimusba. Én most is brutál nyerőben vagyok vele, csak tudod okádok attól, amit itt a vezetőség művel a részvényesekkel. Egy igazi gané munka ez….
Esett? Még ezt is megengedheti magának demokrácia van!Záróban a bolsevik bróker aki szórakozik már egy ideje ebben leli örömét 224.Megtehetnék 5 milliárddal helyére raknánk de ez sportszerűtlen lenne mindennek eljön majd az ideje.
NEW OPUS GLOBAL