Semmi baj. kell a poén . Én nevettem rajta. Ha már Bűnözőnek lehet nevezni. Ahogy a sajtóbol látom perelős tipus.... Ha a többieket zavarja akkor vedd le szerintem. Köszönöm hogy ilyen korrekt vagy ! Respect!
Többeknél szakad el a cérna, én is gondolkodom már erősen, hogy az éves nyerőm ellen leírom végre ezt a szart, de egyelőre nem akarom beborítani piacin, mert nem lenne illendő. ez a választás előtt, max és nagyon max egy műanyag rallyt mehet majd.
Én úgy tudom, hogy az MNB határon átnyúlóan folytat vizsgálatot,Viszont : Osztályvezető is távozott azóta onnan.... A jegybanktörvény szerint nincs max idő ( gázos ) . A Saját rv vásárlásra 18 hónap a határidejük = OPUSNAK.... vajon miért ? Mert előbb az alapkezelő. Anyjukat. Nem tudom mikor fog elszakadni a cérna a valóságban... ( Remélem nem ) . Az pedig hogy Mészáros dicsérő, felmagasztaló reklámok alá ha leírod, hogy az OPUS ahol Mészáros a többségi tulajdonos mit művelt, akkor nem épp a szolidarítást olvasom. Az OPUS kapcsolat tartója nem kapcsolat és nem tartó....
Szerintem házon belül is ki van verve a biztosíték.... Ezek meg kussolnak is ! Egyszerűen ilyen nincs, és mégis..... az OPUSBAN a mozgást a Konzum PE magántőkealapkezelő eladásai is benne vannak erősen, és más Mészáros alapok pedig gyűjtik.... Hááááát.....
Sajnos ebben a moslékban már csak az maradt a kérdés hogy a végén ki mekkora bukónál fogja eladnia a pakkját, egyre nehezebb lesz olyan madarat találni aki hajlandó ebből venni. :(
Azért Gyuri, ezt tényleg csak valamelyik banánköztársaságban és itt lehet megtenni. OKé, hogy nagyfaszok, de ennek már ki kellene vernie a biztosítékot házon belül is.
NEW OPUS GLOBAL