Ez a rv egy fosh. A BÉT legnagyobb szégyene az elmúlt 4 évben. Teljesen mindegy, hogy mi a célár, hogy tigáz van vagy titász, hogy elindult a bube, mindenre esik, folyamatosan 4 éve kvázi korrekció nélkül. Emberek ezreinek kurj@ szét az életét a portfolióját, az élethez való kedvét napról napra. . Csak gratulálni lehet ehhez a csodához. Életem egyik komoly tévedése hogy belevettem sokszor ebbe. És én még nem panaszkodhatok a kicsit 300 feletti átlagommal. MINDEN a béten idén nagyon nagyot ment. Ebben volt a legtöbb jó hír, mégis -50Ft. Hát baszki, ilyen még egy a világon nincs, mutatni sem tudtok ilyet...
ahogy olvasgatom itt és konkurens topickban a kollaboráns hozzászólásokat, a végén még általános felháborodás lesz. azt gondolom, hogy az ellenzéki sajtónak mi sem tetszene jobban, mint egy ilyen belülről jövő bomlasztáson csámcsogni.
Szia! Szerinted ezek az 1%-os pártok miért fogtak össze a jobbiktól a DK-ig?Nincs kétségem, hogy 4 évig megkapják a havi 6 millájukat + most ők szeretnék a közbeszerzést is kiirni. Ne tedd a tüzbe a kezed .ezek is megélhetési képviselők mint ahogy a fideszeseknél is.Most sok jelentkező lesz a Márkinál is,főleg hogy a külföldi szpozorok is beszáltak mellette és ők akarják eldönteni a választásokat.Pillanatok alatt levették a tábláról a Karácsonyt,Jakabot és aFekete.Győrt is,mert rájöttek, hogy Gyurcsányékkal és a többiekkel nem tudnak nyerni.Több százmilliót buktak,de van pénz dögivel annyit tolnak be Márkinak amennyi kell.ÜDV!
Jogos hogy sok. Nekem is. De az OPUS és a jelen ellenzékiek bejelentései között nincs semmilyen összefüggés. Az hogy az árfolyam szar, arról a jelenlegi vezetés tehet. Az, hogy nem adtam el magasabb áron az az én hibám.... Orbán hívő sem vagyok ( még ) de inkább ő, mint Márky.... elég összevetni a kettőt... amit a gazdaságról mondanak.... manírokat levettem ....
NEW OPUS GLOBAL