Hát én ott nem éreznék szar ízt. :-) :-) Nagyon boldogan fizetném be a több 10MFt-os adót utána... . Engem az opus tanított meg, alázatra, fegyelemre, figyelemre, kitartásra itt a tőzsdén, és arra, hogy a mohóság nem kifizetődő. Én nem adtam el 800 körül az akkori pakkom... És a vásárhelyi balhé után is vettem. De megtanultam a leckét, célárakat, stopokat, és lelkizés nélküli döntéseket ennek köszönhetem.
Igen, úgy tűnik. De lehet itt is meglepetés. Én most ezt nem adom el. Az elmúlt években építettem más pozikat, OTP, MOL, 4IG, CIG, szép nyerőben, OTP már nincs meg 102%-plusszal szálltam ki. Közben USA centesekkel küzdök, azok néha ennél is borzalmasabbak... . Nem tudok most olyan papírt amibe innét átvinném a pénzt. Kp-ba még nem akarok kiülni, azzal még várok pár hónapot... Az utolsó papírom lesz az opus amit eladok.
A turizmus szezonális, nincs benne A mezőgazdaság egy része szezonális nincs benne A titász nincs benne Az építőipar eredményét elvitte a brutális alapanyag drágulás (számolj 50% drágulást) ha az nincs ott extra eredmény lenne... De van. . Egyszeri tétel egy ekkora holding esetében szerintem mindig lesz. És még 1X: nem fényes az eredmény, csak jobb mint amire számítottam.
Miért nem? A nagy összefogás, fizetett borsodi szavazókkal 600e főig jutott. Azt meg megnézném, hogy a jobbikos neo hogy fog a dobrevre szavazni... Lesz itt még annyi meglepetés, fordulat és gusztustalanság, hogy az életkedve elmegy az embereknek...
Nem értem mitől olyan fényes ez. Egyszeri Badwill elszámolás 6mrd+ Egyszeri üzletrész értékesítés eredmény hatása nem ismert, de a kettő összegeként a pénzügyi eredmény 11mrd- dal jobb az előző évinél. Ezek egyszeri tételek Ezek nélkül lényegében nulla közeli az adózás előtti eredmény. Turisztika nem a fő profil. De annak az állása miatt nincs eredmény???
Én az alábbi adatokat néztem: 560Mrd-ról 701Mrd-ra nőtt a mérlegfőösszeg 227Mrd-ról 258Mrd-ra nőtt a saját tőke Az árbevétel 12%-al, az adozott eredmény 343%-al, az átfogó jövedelem 277%-al nőtt. A BVPS 378,6Ft, ami szintén nőtt 10%-ot. Mindezek mellet a piaci kapitalzáció 160Mrd körüli, azaz a saját tőke (258Mrd) alatt van jelentősen, a részvényár 257Ft, míg a BVPS 378Ft. . Az hogy valamit hitelből vesznek, okos dolog, főleg olyan feltételekkel ahogy ők kapják, nem piaci alapon. Miért okos? Mert a cégben marad a cash, és konkrétan a kockázatot a hitelt adó bank hordozza. Ki van ez találva. Ja és van 141Mrd kp a cégben, szóval nyilván nem kell befosni egy 50Mrd-os hitel miatt... Ettől függetlenül lehet várni 60Ft-ra.. Csak nem feltétlen ez a logikus. De vannak ilyen világvége, meg laposföld szekták is ott, is van egy csomó követő, aztán jön a csoportos öngyi a végén... Szerintem itt felfelé az irány.
babosko az a figura, aki kész ellopni bárki személyiségét, a stílusa és a szava járása folyton lebuktatja, mostanában éppen valami KopejkabÁj felhasználót imitál több kevesebb sikerrel
NEW OPUS GLOBAL