Vagy most komolyan vennék a saját részvény vásárlását és alacsony áron szeretnének minél többet vásárolni azért, hogy később a saját részvényekkel fizethessenek valahol, pl. az új Magyar Gigabankban, amit egyébként is a tőzsdére szánnak (lásd. Mészáros interjú). Mondjuk ebben az esetben a saját részvény vásárlás kapcsán vélhetően az árfolyam is elindulna felfelé, mert jónéhány mutató javulna. Meglátjuk. Én most azt gondolom, hogy a saját rv vásárlására vonatkozó felhatalmazás nem csak poénból van a KGY napirendjén.
Ez korábban már többször is lett feszegetve, ki is osztották érte az embert rendesen, akkor még az árfolyam is magasabban volt. Biztos hogy nem tisztességes a szándékuk
Nagyon rossz érzésem van. Ki akarjak vezetni szerintem a tőzsdéről ezt a szart azért lehet ez a melyen tartás, az éves átlagot akarjak lenyomni. Ne legyen igazam 🙏
Azért érdekes... OPUS Global Nyrt. Igazgatóság: dr. Mészáros Beatrix, Vida József, dr. Balog Ádám Magyar Bankholding Zrt. Igazgatóság (többek között): Vida József (vezérigazgató), dr. Balog Ádám, Vezérigazgató-helyettes (többek között) - dr. Mészáros Beatrix
4433 a master új célára, persze emelkedik rá.. 4700 épp.. Senkit nem zavar, hogy túlszaladt... Nekünk jöhetne egy 2.000-célár, akkor tuti bemenne 200 alá az árfolyam. Kritikán aluli.
"Mi van ez sem tetszik mert buzi vagy...?Félsz minuszolsz?Végre harc.Itt az ideje már.Ez majd kilövi a papert." . Akárki is lőtte ki 15 napra ezt a beteg figurát, köszönet érte. Amiket ma összefloodolt itt, sztem maga sem gondolta végig. Felkészül: Kopej kabát. (Gyuri, khm, itt vagy?) . Eközben a reál: 233,5
NEW OPUS GLOBAL