R257 42MFt a forgalom 10:20-ig. Ez 12Ft-al magasabb ár, mint a múlt heti záró. Nem értem mi a probléma. Valamint szinte minden piros itthon. A jelentés jó, és ami fontos ez a 8Mrd+ titász, tigáz nélküli eredmény. a q2 brutál lesz, tigáz, titász, hungest fullba... Nekem strong hold... aztán mindenki azt csinál amit akar.
Én az árra semmilyen hatását az eredménynek nem merem megfogalmazni, hiszen az ár nem is ezen múlik. Ott van, ahol ők akarják. Csak megállapítottam, hogy ez még ugyanaz a sunyi banda, ugyanaz a lehúzós játék, ugyanaz az egy cél - elégedett és gazdag főtulajdonos és köre-. Nulla transzparencia, inkább lottó, mint komoly gazdasági tevékenység és annak hiteles elszámolása/kimutatása. Ettől az ár még akármennyi lehet.
Tavaly tavasszal eladtam 310-en a 170-es pakkomat.A megfigyelésem eddig tökéletesnek bizonyult,bár én is tévedhetek.A tegnapi csak egy észrevétel volt,te kezdted a személyeskedést. R257
van, ami sosem változik. itt mindíg ez van. visszaöntögetik az elmúlt 2 napban beugrott spekik. a héten kiderül maradunk-e ezen a szinten a papaya által belengetett vadasparkbővítésig..! :)
mit hallgattunk eddig? a profi portfoliónak meg a különböző iparágaknk köszönhetően rajtunk nem fog a válság, válságálló a cég. milyen szerencse.... inkább profit ellenálló. Ugyanaz a kretív könyvelés folyik, mint eddig.Adnak egy kis csontot egyik kézzel, a másikkal meg takarják el a lényeget és lapátolják ki a pénzt. Ami még rosszabb, ha tényleg nem értenek hozzá, és nincs mit kilapátolni. Ha ilyen ütemben nőnek a költségek, érdekes lesz a többszáz milliárdos nyert pályázat sorsa. Bukót fog termelni a cég? Nyilván nem, de gyre több éhes szájet etetni zsugorodó marzs mellett, az nem szokott jól kijönni.
NEW OPUS GLOBAL