azt is ird meg, hogy mikor adod el, de ez ne a nagy öntés utan legyen, hogy "huh, csúcson adtam el, vallveregetes". Megbizas beadasakor legyél oly kedves, köszi
Sziasztok ! Ezt írtam 2021. 03. 03. 11:57#75173Kiszállni és masterpalst venni, holnap is rallizni fog. Csak kíváncsi vagyok, hogy hallgatott-e rám valaki ? Azóta 20 %-ot emelkedett, jó csere volt.
Valóban nulla a kommunikáció, bezzeg Musk még az értéktelen kutyaérmét is az egekbe nyomja - 17 milliárd dollár a piaci kapitalizációja!!!!! Ez meg semmit se ér lassan! TESSÉK KIALLNI, BESZELNI, ELMONDANI, HOGY LÁTJÁK A JÖVŐT!
simán áttöri lemegy 245-ig majd ott pihen és 248 zár,,,,,, nincs kontroll és senkit nem érdekel a papír csak a kisbefektetőket akit ehhez az árhoz szegeztek és mindezt köszönhetjük a az OPUS vezetőségnek.... pfff
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/04/06/meszaros-lorinc-borsodban-fejlesztene/ Február 26-án alapították meg az Észak-Magyarországi Fejlesztési Zrt.-t, melyet a cégbíróság március 8-án jegyzett be. A számos más Mészáros-érdekeltségnek is otthont adó Andrássy út 59. szám alatti ingatlan lett az 5 millió forintos jegyzett tőkével rendelkező Zrt. székhelye. Az Mfor.hu szerint a cég fő – és egyetlen bejegyzett – tevékenysége vagyonkezelés. Az egyedüli részvényes pedig a bodrogkeresztúri Dereszla Bortermelő és Értékesítő Kft., melynek többségi befolyással rendelkező tulajdonosa a Mészáros Lőrinchez kötődő, agrárterületen aktív Búzakalász 66 Kft. Vagyis a jelek szerint a felcsúti milliárdos Észak-Magyarország felé kacsintgat. EU pénz várható. TIGÁZ-TITÁSZ
NEW OPUS GLOBAL