Igen, ez a jó hozzáállás, csak így tovább! Majd a moderátorunktól kapsz egy mezei pirospontot, én megajánlom neked. Vegyetek még sok opust, mert van miből, Mészáros ad nekünk olcsón. Higítsunk merészen, hiszen ez egyszer felfelé is fog menni. Egyszer tutira lesz még 300 ft is az árfolyam.
De az is lehet, hogy sok régi tag már azért nincs itt, mert eladták a részvényeiket, amit nem csodálok. Én is elkezdtem csökkenteni a kitettségemet, nem fárasztom magam ezzel a részvénnyel. Itt tehetnek bármit, jöhet ide bármi akkor sem engdik az árfolyamot 300 felé, míg más részvények 3x lekörözték ezt a holdingot minimális árbevételekkel. Lassan be kell ismernie mindenkinek, hogy nem jódöntést hoztunk, mikor a vételi gombot megnyomtuk, ennyi. Viszont arról ők tehetnek, hogy ennyiembert beültettek ide, más országokban ezt büntetik, felelősségre vonjáka vezetőiket.
Igazad van, itt minden rendben van, Mészáros nagyon jól vezeti ezt aholdingot, szépaz árfolyam, szépen kommunikálnak a befektetőikkel, szép terveket vázoltak fel év elején is. Valamint a TITÁSZ megvétele is nagyon jól sikerült, hiszen szépen emelkedik az árfolyam.
NEW OPUS GLOBAL