2 hónap után prostinál voltam hétvégén, ott meg égett gumiszag volt.. ;) Amúgy mosás előtt a zsebeiteket nézzétek át alaposan, mert a kormány szerint milliárdokat hagyott benne! HAJRÁ OPUS!
Ezek a kiváló fiúk megcsinálták Magyarország és a BÉT történelmében az első nagy gigafúziót, amelyben egy nagy gigaholding jött létre! Gratulálunk hozzá tetves vezetőség! Mihelyt a fúzió létrejött, azon nyomban pár hónapon belül el is tüntették belőle a Konzum értékét. Bezzeg a dagadt malac azóta is csak gyarapodik, a vezetőség tagjai is teljesen jól vannak, csak nekünk apad a pénzünk immár 3 éve. Hát dögöljetek meg mind Mészáros és a vezetői!
A 3 negyedéves jelentés 11.30-a ha jól emlékszem. A Titász , RKORD, Mészáros és Mészáros illetve a Budapest-Belgrád vasútból származó kb 1300 milliárd tekintetében döbbenetes módon nem érdekli a piac. A részvénykönyv tökéletesen mutatja....Az árfolyam és a fundamentum nem jár kéz a kézben sajnos. Ugyanakkor sem csőd, sem vagyonkimentés nincsen. A Határidő betarva idáig.
Hétvégén elemezgettem egy kicsit. Ennek a vacaknak elméletileg a 3. negyedéves jelentése sem lehet rossz, hisz még szeptemberben is dübörgött a belföldi turizmus a jó idő miatt. Emellett a gazdaság is beindult, kallnak viresolnak növekednie kell, wamsler szezonálisan ilyenkor nem minuszos, építőiparban écs ellenére lesz pénz. Ha bejelentik a Titász megvételét és valóban az ígéretnek megfelelően saját pénzből kifizetik (nem hitelből!) akkor pozitív esetben idén zárhatunk 300 körül. Ráadásul a közkéz növekedés miatt elméletileg egyes alapoknak több részvényt kéne venniük, de ez szerintem kérdéses. Ha ez nem így lesz akkor megyünk az 1xx tartományba.
NEW OPUS GLOBAL